Νέο σόου Μουρίνιο σε συνέντευξη τύπου: Μίλησε στα Πορτογαλικά και... έριξε «μπηχτή» σε παίκτη της Σασουόλο

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Νέο σόου Μουρίνιο σε συνέντευξη τύπου: Μίλησε στα Πορτογαλικά και... έριξε «μπηχτή» σε παίκτη της Σασουόλο

Ιάσονας Τσίλης 23:44 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 03.12.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκλεψε για μια ακόμα φορά την παράσταση σε συνέντευξη τύπου, όπου αρνήθηκε να μιλήσει στα ιταλικά, μετά τη νίκη της Ρόμα επί της Σασουόλο και έριξε «καρφιά» στον Μπεράρντι.

Η Ρόμα πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη με ανατροπή κόντρα στη Σασουόλο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ωστόσο, ήταν αυτός που... έκλεψε την παράσταση μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, όντας ιδιαίτερα φορτισμένος έδωσε ένα ακόμα ρεσιτάλ.

Αρχικά, αρνήθηκε να μιλήσει στα Ιταλικά και προτίμησε τα Πορτογαλικά, τη μητρική του γλώσσα, έχοντας δίπλα του τον μεταφραστή, ενώ άφησε αιχμές για τον Μπεράρντι της Σασουόλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουρίνιο

«Θα μιλήσω στα πορτογαλικά γιατί τα ιταλικά μου δεν είναι επαρκή για να εκφράσω συγκεκριμένες έννοιες. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες και τον διευθυντή Τιάγκο Πίντο που με στήριξαν τις τελευταίες 24 ώρες.

Ήταν μια σκληρή νίκη αλλά την αξίζαμε. Ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ, ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες και για όλους τους οπαδούς μας.

Πρέπει επίσης να αφιερώσω μια λέξη στον βοηθό μου Σαλβατόρε Φώτι, που δεν ήταν μαζί μας απόψε αλλά που δούλεψε τόσο σκληρά για αυτό το ματς. Όσο για τη μπάλα που δεν επιστράφηκε στο τέλος, είπαμε στην ομάδα της Σασουόλο ότι για να λάβεις το fair play πρέπει να το τηρείς και εσύ και στην ομάδα τους υπάρχει ένας παίκτης που του λείπει το δίκαιο παιχνίδι», αναφερόμενος στον Μπεράρντι, για τον οποίο είπε στη συνέχεια:

«Με ανησυχεί ο Μπεράρντι, που είναι φανταστικός παίκτης και τον αγαπώ αλλά θα πρέπει να δείχνει περισσότερο σεβασμό για τους αντιπάλους. Κοροϊδεύει τους άλλους παίκτες και δέχεται κάρτες, οπότε τον αγαπώ και τον μισώ.

Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο και δεν θα μου άρεσε να την δω από κάποιον από τους ποδοσφαιριστές της δικής μου ομάδας».