Ξέσπασε σε κλάματα ο Μουρίνιο μετά την πρόκριση στον τελικό (vid)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Ξέσπασε σε κλάματα ο Μουρίνιο μετά την πρόκριση στον τελικό (vid)

Κώστας Τόπας 09:54 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 19.05.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την πρόκριση της Ρόμα στον τελικό του Europa League.

Η Ρόμα μπορεί να μην σκόραρε στη ρεβάνς, ωστόσο με το 0-0 κόντρα στην μαχόμενη Λεβερκούζεν, κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Europa League. O Ζοσέ Μουρίνιο ήταν πανευτυχής μετά τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας του, καθώς την οδήγησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε ευρωπαϊκό τελικό.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ζούσε έντονα κάθε λεπτό της αναμέτρησης με την Λεβερκούζεν και περίμενε με μεγάλη αγωνία το τελευταίο σφύριγμα. Οταν αυτό ήρθε, ο Πορτογάλος ξέσπασε σε κλάματα, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει την επιτυχία των «τζιαλορόσι».

Αμέσως μετά, ο «Special One» κατευθύνθηκε προς τους οπαδούς της Ρόμα στις εξέδρες, σφίγγοντας τη γροθιά του. Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο άρπαξε το προστατευτικό δίχτυ στη γωνία του γηπέδου και ξεκίνησε να το ταρακουνάει, δεχόμενος την αποθέωση από τους φιλάθλους της ιταλικής ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Μουρίνιο έφτασε με... στιλ σε δεύτερο σερί ευρωπαϊκό τελικό, μιας και το 2022 κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη στέψη του Conference League, επικρατώντας της Φέγενορντ στον τελικό των Τιράνων. Αδιαμφισβήτητα ο «Special One», με τα σκαμπανεβάσματα του, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, συχνά ικανός να φτάσει στους τελικούς διαφόρων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, από το Champions League μέχρι το Europa League και το Super Cup για την κατάκτηση ενός από τα δύο προαναφερθέντα.