Έτρεξε και πανηγύρισε μαζί με τους οπαδούς της Ρόμα ο Μουρίνιο (vids)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Έτρεξε και πανηγύρισε μαζί με τους οπαδούς της Ρόμα ο Μουρίνιο (vids)

Κώστας Τόπας 08:32 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 19.05.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν εμφανώς πανευτυχής όταν πανηγύριζε με τους οπαδούς της Ρόμα στο «Μπάι Αρένα», αφού οι «τζιαλορόσι» κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Europa League.

Η Ρόμα βρήκε μπροστά της μία μαχόμενη Λεβερκούζεν, όμως αυτό δεν την εμπόδισε από το να πανηγυρίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Europa League. Οι παίκτες του Μουρίνιο πόνταραν στην άμυνα τους αλλά και στην... αστοχία των γηπεδούχων, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο στο φινάλε της διοργάνωσης, μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Την στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε το τέλος, ο «Special One» κατευθύνθηκε προς τους οπαδούς της Ρόμα στις εξέδρες, σφίγγοντας τη γροθιά του. Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο άρπαξε το προστατευτικό δίχτυ στη γωνία του γηπέδου και ξεκίνησε να το ταρακουνάει, δεχόμενος την αποθέωση από τους φιλάθλους της ιταλικής ομάδας.

Η Ρόμα θα συναντήσει την έξι φορές πρωταθλήτρια του Europa League, Σεβίλλη στον τελικό της διοργάνωσης στο Puskas Arena της Βουδαπέστης στις 31 Μαΐου. Μετά από μια συγκλονιστική «μάχη» 120 λεπτών, η Σεβίλλη κατάφερε να «λυγίσει» τη Γιουβέντους στην παράταση με 2-1 (μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας) και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Europa League.