Αφήνει εκτός αποστολής τον Μανέ η Μπάγερν μετά την επίθεση στον Σανέ

Μανέ - Σανέ

Αφήνει εκτός αποστολής τον Μανέ η Μπάγερν μετά την επίθεση στον Σανέ

Sportal newsroom 18:53 - 13.04.2023

Η Μπάγερν Μονάχου άφησε εκτός έδρας τον Σαντιό Μανέ από το παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ μετά από την επίθεση στον Λιρόι Σανέ, ενώ θα πληρώσει και πρόστιμο.

Δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα για τον Σαντιό Μανέ στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Σενεγαλέζος, όπως ανακοίνωσαν οι Βαυαροί, θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ, λόγω της επίθεσής του στον Λιρόι Σανέ. Παράλληλα αναμένεται να πληρώσει και πρόστιμο. Μέχρι στιγμής όμως, όπως αναφέρουν γερμανικά Μέσα, δεν τίθεται ακόμα θέμα οριστικής αποχώρησης από την ομάδα.

«Ο Σαντιό Μανέ δεν θα είναι στην αποστολή της Μπάγερν για τον εντός έδρας αγώνα με τη Χόφενχαϊμ το επόμενο Σάββατο. Ο λόγος είναι η κακή συμπεριφορά του μετά τον αγώνα της Μπάγερν στο Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι. Επιπλέον, ο Μανέ θα λάβει πρόστιμο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Μπάγερν.

Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ μετά από την ήττα της Μπάγερν από τη Μάντσεστερ Σίτι για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League, φαίνεται ότι ήρθε σε σύγκρουση με τον συμπαίκτη του Λιρόι Σανέ.

Ο Σενεγαλέζος δεν έμεινε μόνο στα λόγια όμως, καθώς χτύπησε τον Γερμανό, αλλά η αντίδραση των συμπαικτών τους που έσπευσαν να τους χωρίσουν, ηρέμησαν την κατάσταση. Ο λόγος της αψιμαχίας τους ήταν ο τρόπος που μιλούσε ο Σανέ στον Μανέ με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον χτυπήσει.