Οι ενδεκάδες στο Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης

Οι ενδεκάδες στο Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης

Sportal newsroom 20:51 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:33 - 22.05.2024

Δείτε τις επιλογές των Τόμας Τούχελ και Κάρλο Αντσελότι όσον αφορά τις ενδεκάδες στο Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League.

«Παρέλαση» τροπαίων θα γίνει στο Μόναχο σήμερα (30/40) το βράδυ αφού η Μπάγερν των 6 Champions League θα υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης των 14, με στόχο το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία σε μία εβδομάδα.

Οι δύο ομάδες έρχονται για τρίτη φορά τα τελευταία δώδεκα χρόνια αντιμέτωπες στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τις δύο τελευταίες η «Bασίλισσα» να έχει πάρει εκείνη το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ συνολικά έχουν παίξει μεταξύ τους 13 φορές.

Εμφύλιος στην Μπάγερν πριν την Ρεάλ: «Ο Τούχελ είναι αδύναμος να αναπτύξει τις δυνατότητες των παικτών»
BUNDESLIGA

13:12 - 30.04.2024

Εμφύλιος στην Μπάγερν πριν την Ρεάλ: «Ο Τούχελ είναι αδύναμος να αναπτύξει τις δυνατότητες των παικτών»

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του Ούλι Χένες και του Τόμας Τούχελ, με τον επίτιμο πρόεδρο της Μπάγερν να κατηγορεί τον Γερμανό τεχνικό πως δεν μπορεί να εξελίξει τους νεαρούς παίκτες.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης στην «Allianz Arena» έγιναν γνωστές οι επιλογές των Τόμας Τούχελ και Κάρλο Αντσελότι όσον αφορά τις ενδεκάδες των ομάδων τους.

Η ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Νόιερ, Κίμιχ, Ντάιερ, Κιμ, Μαζραουί, Λάιμερ, Γκορέτσκα, Σανέ, Μουσιάλα, Γκερέιρο, Κέιν,

Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν, Βάθκεθ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Κρόος, Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Μπέλιγχαμ, Βινίσιους, Ροντρίγκο.