Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για τον Τούχελ: Πέντε βασικοί παίκτες είναι αμφίβολοι ενόψει Άρσεναλ

Τόμας Τούχελ

i

PrtScr

Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για τον Τούχελ: Πέντε βασικοί παίκτες είναι αμφίβολοι ενόψει Άρσεναλ

Κώστας Τόπας 15:07 - 05.04.2024

Η Μπάγερν Μονάχου κοντράρεται με την Χάιντενχαϊμ το Σάββατο (06/04, 16:30), έχοντας το μυαλό στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ για τα προημιτελικά του Champions League. Ο Τόμας Τούχελ ωστόσο έχει πολλά προβλήματα να διαχειριστεί μπροστά του...

Η εφιαλτική σεζόν της Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Αν οι ελπίδες είχαν εναποθέσει στο Champions League, τώρα φαίνεται ότι οι ελπίδες της ομάδας μεγαλώνουν για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Τόμας Τούχελ, τον οποίο πολλοί θέλουν να δουν εκτός ομάδας, εξέπληξε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα αυτού του Σαββάτου (06/04, 16:30) εναντίον της Χάιντενχαϊμ, αναφέροντας ότι έως και πέντε βασικοί παίκτες θα είναι εκτός για την εν λόγω αναμέτρηση, τονίζοντας πως και η συμμετοχή τους στον αγώνα με την Άρσεναλ την επόμενη εβδομάδα θεωρείται αβέβαιη.

Τρομερή παραδοχή Μαρσέλο: «Το 3-2 του Κριστιάνο επί της Μπάγερν δεν έπρεπε να μετρήσει, ήταν οφσάιντ» (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

14:54 - 05.04.2024

Τρομερή παραδοχή Μαρσέλο: «Το 3-2 του Κριστιάνο επί της Μπάγερν δεν έπρεπε να μετρήσει, ήταν οφσάιντ» (vid)

Ο άλλοτε αστέρας του Ολυμπιακού, Μαρσέλο παραδέχθηκε ότι ένα από τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον της Μπάγερν στο Champions League τη σεζόν 2016/17 δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Πορτογάλος ήταν οφσάιντ.

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι στην ομάδα γιατί δεν είναι δυνατό, και κανένας από αυτούς δεν είναι 100% ελεύθερος να μπορέσει να παίξει την Τρίτη. Επομένως, είναι μεγάλο άγνωστο για το μέλλον, θα το δούμε καθημερινά Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι κανένας από αυτούς δεν θα είναι εναντίον της Άρσεναλ, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα», είπε ο Τούχελ για τους Μάνουελ Νόιερ, Λερόι Σανέ, Κίνγκσλεϊ Κόμαν, Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς και Νουσάρ Μαζραουί.

Το πρόβλημα δεν είναι πλέον μόνο το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Αν και η Bundesliga, ουσιαστικά έχει χαθεί για τους Βαυαρούς, η Στουτγάρδη έχει μόνο τρεις βαθμούς λιγότερους από την ομάδα του Τόμας Τούχελ και σε περίπτωση στραβοπατήματος με την Χάιντενχαϊμ, θα ήταν πολύ άσχημα νέα να χάσει τη δεύτερη θέση λίγες μέρες πριν παίξει το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν.