Μπαίνει στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Βίντα ενόψει Τούμπας, αγωνία για τον Άμραμπατ

Μπαίνει στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Βίντα ενόψει Τούμπας, αγωνία για τον Άμραμπατ

Κώστας Τσίλης 19:03 - 06.02.2024

Ο Βίντα θα μπει από αύριο και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα δουλειάς της ΑΕΚ, ενώ θα φανεί τις επόμενες μέρες πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του Άμραμπατ που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις

Για την ΑΕΚ η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ξεκίνησε από σήμερα. Οι παίκτες επέστρεψαν στα Σπάτα μετά το χθεσινό ρεπό. Και ο Ματίας Αλμέιδα είδε στο απουσιολόγιο δίπλα από το όνομα του Νταμιάν Σιμάνσκι, που σίγουρα δεν υπολογίζεται για το κυριακάτικο ματς, αυτά του Νορντίν Άμραμπατ και του Ντομαγκόι Βίντα. Με διαφορετικά όμως δεδομένα για τον καθένα. 

Η παράμετρος... Τσούμπερ, «αδυνατίζει» το σκεπτικό για Πόνσε και Γκαρσία στην επίθεση της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:44 - 06.02.2024

Η παράμετρος... Τσούμπερ, «αδυνατίζει» το σκεπτικό για Πόνσε και Γκαρσία στην επίθεση της ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα έχει βάλει όλες τις... σκέψεις στο τραπέζι για την σύνθεση της επίθεσης της ΑΕΚ στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και η χρησιμότητα του Τσούμπερ δημιουργεί συγκεκριμένα δεδομένα

Ο Βίντα που δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή με τον Αστέρα λόγω κάποιων ενοχλήσεων από ένα κτύπημα, δεν προπονήθηκε καθαρά προληπτικά. Από αύριο αναμένεται να μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς δουλειάς. Κάτι που σημαίνει πως ο Αλμέιδα θα μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για το αγωνιστικό πλάνο του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Αντίθετα για τον Άμραμπατ θα πρέπει να περιμένει ο Αλμέιδα ίσως μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα με ενοχλήσεις στο πόδι. Αυτές οι ενοχλήσεις δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί σήμερα. Και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες, αν θα μπορέσει να επιστρέψει εγκαίρως στο κανονικό πρόγραμμα της δουλειάς, ώστε να μπορεί ο Αλμέιδα να τον υπολογίζει για το παιχνίδι της Τούμπας.