Μπακαδήμας: «Ξέρουμε καλά τι φανέλα φοράμε, τι σήμα έχει πάνω, θα δώσουμε ότι έχουμε για να παραμείνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην κατηγορία»

Μάκης Μπακαδήμας

i

©Intime

Μπακαδήμας: «Ξέρουμε καλά τι φανέλα φοράμε, τι σήμα έχει πάνω, θα δώσουμε ότι έχουμε για να παραμείνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην κατηγορία»

Ο Μάκης Μπακαδήμας μίλησε μετά την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία.

ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης «κόλλησαν» στο μηδέν στους «Ζωσιμάδες» (0-0) και πήραν από ένα βαθμό, που δεν αφήνει όμως κανέναν ικανοποιημένο, σε παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είναι στη 5η θέση με 35 πόντους και κινδυνεύει να τον πλησιάσουν είτε η Λαμία είτε ο Αστέρας Τρίπολης. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Μάκης Μπακαδήμας δεν έχασε την αισιοδοξία του από το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πήρε τους τρεις βαθμούς, ενώ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε να πάρουμε κάτι απ’ αυτό και ήταν η ισοπαλία. Πολύ σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Αξίζαμε κάτι παραπάνω σήμερα, παίξαμε καλά, να χτίσουμε πάνω στο σημερινό μηδέν στην άμυνα που είναι πολύ σημαντικό». 

Για τον τραυματισμό που είχε στη διάρκεια του ματς: «Μου έκαναν ένα τάκλιν, αλλά είμαι καλά, δεν μασάω». 

Για τις αλλαγές που έγιναν: «Δεν νομίζω ότι παίζουν ρόλο τα πρόσωπα. Κάθε ποδοσφαιριστής που μπαίνει μέσα ξέρει ότι πρέπει να δίνει πάνω από το 100%. Όποιος καλείται να παίξει πρέπει να δίνει τα πάντα γιατί πρέπει να σώσουμε την κατηγορία».

Για το αν είναι αισιόδοξος για την παραμονή: «Εννοείται, δεν έχασα ποτέ την αισιοδοξία μου και την πίστη μου για την ομάδα. Πιστεύουμε όλοι μας στην ομάδα από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά». 

Για το τι θα ήθελε να πει στον κόσμο: «Ξέρουμε καλά τι φανέλα φοράμε, τι σήμα έχει πάνω, πρέπει να παίξουμε για τη φανέλα και ο κόσμος να ξέρει ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία».