Τέλος η σεζόν για τον Μπακαμπού

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

©intime

Τέλος η σεζόν για τον Μπακαμπού

Κώστας Τόπας 15:09 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 17.05.2024

Χωρίς τον Σέντρικ Μπακαμπού θα πορευτεί έως το τέλος της σεζόν η Μπέτις, καθώς ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε κι ενδέχεται να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη Γαλατασαράι, όπου βασικός και αναντικατάστατος είναι ο Μάουρο Ικάρντι και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Η Μπέτις έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον επιθετικό από το Κονγκό, ενώ στο deal ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων. Ωστόσο, τα πράγματα για τον άλλοτε φορ του Ολυμπιακού δεν έχουν κυλήσει ιδανικά έως τώρα.

Μετράει τέσσερις συμμετοχές στη La Liga, έχοντας ένα γκολ ενώ η Μπέτις επιβεβαίωσε ότι θα μείνει χωρίς τον Σέντρικ Μπακαμπού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη και οι εξετάσεις που έγιναν διαπίστωσαν ότι υπέστη τραυματισμό ου τένοντα του δεξιού πρόσθιου ορθού μυός.

Εξώδικο Ολυμπιακού σε ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ΕΠΟ για τον Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:27 - 30.04.2024

Εξώδικο Ολυμπιακού σε ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ΕΠΟ για τον Αλμέιδα

Με εξώδικο προς την ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας, καλεί τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να καλέσει σε απολογία τον Ματίας Αλμέιδα για την συμπεριφορά του μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

«Μετά από μια πρώτη φάση ανάπαυσης και αρχική συντηρητική θεραπεία, θα πραγματοποιηθεί νέα αξιολόγηση για να ληφθεί οριστική θεραπευτική απόφαση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Μπέτις. Σε αυτήν την περίπτωση, ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε ακόμη και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εάν αυτή η πρώτη θεραπεία δεν αποδώσει. Σε αυτή την περίπτωση, ο Μπακαμπού θα μπορούσε να χάσει κι ένα μεγάλο μέρος της νέας σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπακαμπού υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 και έγινε ξανά συμπαίκτης με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που επίσης βρίσκεται στην Μπέτις. Με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» ο Κονγκολέζος φορ είχε μετρήσει 37 συμμετοχές τις οποίες συνδύασε με 18 γκολ και τρεις ασίστ.

🔴«Βρυκόλακας» ΠΑΟΚ, χαμός στο πρωτάθλημα και όλο το ρεπορτάζ για τις σοκαριστικές σκηνές με Αλμέιδα!