Μυθική ατάκα από Μπακασέτα: «Είδα και τον Τζαβέλλα μπροστά μου και του έκανα ένα τάκλιν»

Τάσος Μπακασέτας

i

©Intime

Μυθική ατάκα από Μπακασέτα: «Είδα και τον Τζαβέλλα μπροστά μου και του έκανα ένα τάκλιν»

Κώστας Τόπας 15:08 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 22.11.2023

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γαλλία και για το τάκλιν στον Γιώργο Τζαβέλλα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του.

Η Ελλάδα στάθηκε στο ύψος της στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024, παίρνοντας τον βαθμό (2-2) κόντρα στη Γαλλία. Πλέον η «γαλανόλευκη» στρέφει το βλέμμα της στο ματς με το Καζακστάν για τον ημιτελικό των playoffs. Η «γαλανόλευκη» μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και σε φάση διαρκείας ισοφάρισε σε 1-1 με το πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Τάσου Μπακασέτα.

«Εχω βουρκώσει ξανά σε γκολ αλλά ήταν το πιο ιδιαίτερο που έχω βάλει. Παίζαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο ένα πολύ μεγάλο ματς. Ηθελα πάρα πολύ να βοηθήσω και με το παραπάνω τους συμπαίκτες μου. Ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι, γιατί θεωρώ ότι όταν είσαι αρχηγός πρέπει να δίνεις το παράδειγμα. Σημαντικό ματς, κι ας μην είχε βαθμολογικά ενδιαφέρον. Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Υπήρχε έξτρα κίνητρο.

Είδα και τον Τζαβέλλα μπροστά και του έκανα τάκλιν. Μου το είχε πει για σήμερα (σ.σ χθες). Μου το είχε πει πριν σουτάρω γιατί το ήξερε. Οπότε ήταν ένα σύνολο πραγμάτων που με έκανε να βουρκώσω. Ηταν κάτι πολύ έντονο για εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA ο Τάσος Μπακασέτας. 

«Δίνω τα πάντα για την εθνική ομάδα. Από την πρώτη μου κλήση και ιδιαίτερα που ανέλαβα αρχηγός αυτής της ομάδας, θεωρώ ότι είτε είμαι ο χειρότερος παίκτης, ο καλύτερος ή παίζοντας μέτρια, πάντα μέσα στους αγώνες και τις προπονήσεις θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι ύψιστη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή. 

Πόσω μάλλον όταν είσαι αρχηγός. Αναγνωρίζω τις ευθύνες που μου αναλογούν, όμως θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω και να παίζω κάθε φορά με χαρά, με δίψα για να επιστρέψει η εθνική ομάδα εκεί που αξίζει», τόνισε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της «γαλανόλευκης».