«Σε επαφές η Γαλατασαράι με τον Μπακασέτα»

Τάσος Μπακασέτας

i

© Intime

«Σε επαφές η Γαλατασαράι με τον Μπακασέτα»

Δημήτρης Χούπης 10:04 - 15.01.2024

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Τουρκία η Γαλατασαράι είναι ακόμα μία ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο Τάσος Μπακασέτας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν από την Τραμπζονσπόρ. Ωστόσο ακόμα το ποια θα είναι η επόμενή του ομάδα είναι αβέβαιο. Ο αρχηγός της Εθνικής έχει συνδεθεί έντονα με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τον τελευταίο καιρό αναφορές από την Τουρκία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας

Ωστόσο ένα νέο δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα βάζει στο κόλπο για την απόκτηση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ και τη Γαλατασαράι. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του sozcu.com η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει δείξει ενδιαφέρουν για τον διεθνή μέσο, του οποίου ο μάνατζερ συμφώνησε να έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της «τσιμ μπομ». 

Ο πρόεδρος της Γαλατά, Χασάν Αράς, επιβεβαίωσε πως υπήρξε ήδη συνάντηση με τον ατζέντη του Μπακασέτα στην Πόλη και είναι έτοιμοι να διαπραγματευτούν για τη μεταγραφή του Έλληνα μέσου. Σύμφωνα λοιπόν με το τουρκικό Μέσο, η ομάδα της Τραπεζούντας έχει σκοπό να λήξει το συμβόλαιο του Μπακασέτα πριν από την ολοκλήρωσή του και αναμένεται να είναι ανοιχτή σε μία ανταλλαγή. 

Υπενθυμίζεται μάλιστα πως ο 30χρονος δεν βρέθηκε στην αποστολή της Τραμπζονσπόρ στο χθεσινό (14/1) παιχνίδι της ομάδας με την Αντάλιασπορ, με τον λόγο της απουσίας του να είναι ένας τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί. Ωστόσο στο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο συζητήθηκε αρκετά πως ο λόγος που έλειψε από την αποστολή είναι οι διαπραγματεύσεις για μία πιθανή του μεταγραφή.