Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Πρώτο τρεντ στο Twitter ο Μπακασέτας, δείτε τι γράφουν

Τάσος Μπακασέτας

i

© intime

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Πρώτο τρεντ στο Twitter ο Μπακασέτας, δείτε τι γράφουν

Sportal newsroom 11:12 - 17.01.2024

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι το νούμερο ένα στις τάσεις στο ελληνικό twitter, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ανυπομονεί να δει τον αρχηγό της εθνικής μας ομάδας στα «πράσινα».

Ο Τάσος Μπακασέτας επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από μια πενταετία στην Τουρκία, για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» με το κλείσιμο της μεταγραφής θα μετατρέψει τον 30χρονο Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό στον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Stoiximan Super League.

Η μεταγραφή του αρχηγού της εθνικής μας ομάδας στον Παναθηναϊκό είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στην επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενδεικτικό μάλιστα ότι είναι και το νούμερο ένα στις τάσεις στο ελληνικό twitter, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ανυπομονεί να δει τον αρχηγό της εθνικής μας ομάδας στα «πράσινα».

«Εξαιρετική μεταγραφή αυτή του Μπακασέτα σε πολλά επίπεδα! Ενισχύεις ποιοτικά την ομάδα, δυναμώνεις τον ελληνικό κορμό και στέλνεις μηνύματα σε φίλους και εχθρούς με το ηγεμονικό συμβόλαιο που του προσφέρεις! Καλώς να ορίσεις Τάσο παικταρά!», έγραψε χαρακτηριστικά ένας φίλος του Παναθηναϊκού στο Twitter.

«Ταξίδι στην Τραπεζούντα για να κλείσει τον Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός. Αυτή η μεταγραφή, θα κριθεί στον Πόντο...», έγραψε χιουμοριστικά ένας άλλος φίλος των «πρασίνων».

«Ονειρικό δίδυμο στην επίθεση», σχολίασε ένας ακόμη «φωτογραφίζοντας» τους Φώτη Ιωαννίδη και Τάσο Μπακασέτα.

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον ΤΑΣΑΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ. Καλη αρχη παιχταρα με υγεία», ήταν το σχόλιο ενός άλλου φιλάθλου του Παναθηναϊκού.