Μπακογιάννη: «Ήμουν Παναθηναϊκός και έγινα Πανιώνιος γιατί αλλιώς θα είχα μείνει στο ράφι»

Μπακογιάννη: «Ήμουν Παναθηναϊκός και έγινα Πανιώνιος γιατί αλλιώς θα είχα μείνει στο ράφι»

Sportal newsroom 13:22 - 07.06.2023

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», αποκάλυψε πως ενώ ήταν Παναθηναϊκός έγινε Πανιώνιος γιατί τον υποστήριζε ο σύζυγός της.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», όντας καλεσμένη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την εμφάνισή της στην εκπομπή, φορώντας πράσινο σακάκι, με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα να της κάνει πλάκα, λέγοντας: «Ντύθηκες ΠΑΣΟΚ σήμερα;». Εκείνη από τη μεριά της απάντησε: «Ντύθηκα γήπεδο Βοτανικού». 

Τότε ο Λιάγκας βρήκε την αφορμή να την ρωτήσει «Είσαι Παναθηναϊκός; Σωστά:», για να απαντήσει η Μπακογιάννη, «Ήμουν Παναθηναϊκός και έγινα Πανιώνιος γιατί αλλιώς θα έμενα στο ράφι». 

Έπειτα εξήγησε τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση, υποστηρίζοντας πως ο άντρας της, Ισίδωρος Κουβέλος ήταν Πανιώνιος και κάπως έτσι ήταν υποχρεωτικό να αλλάξει ομάδα. «Ήταν υποχρεωτικό. Έπρεπε να γίνω Πανιώνιος! Ορκίστηκα στα λάβαρα του Πανιωνίου», ανέφερε. 

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήταν μεγάλος έρωτας και από τότε ο Πανιώνιος έγινε Θεός αιώνιος και τέτοια, δεν αστειεύομαι. Πήγαινα γήπεδο. Την πρώτη φορά που μη πήγε στο γήπεδο τρόμαξα! Ήταν οι Πάνθηρες σε ένα κλουβί και φώναζαν κάτι συνθήματα που δεν τα καταλάβαινα και έρχεται κάποιος και μου λέει «κυρία Ντόρα δεν είναι για σένα, για τον διαιτητή είναι». Ο Πανιώνιος είναι πάρα πολύ ωραία ομάδα. Έχει κάτι προβλήματα τώρα, αλλά θα τα λύσουμε».