Τρόμος για τον Μπαλντέ της Εσπανιόλ: Κλέφτες κλείδωσαν τη μητέρα του σε δωμάτιο και διέφυγαν με χρυσαφικά
i

©Photo by Martin Silva Cosentino/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Τρόμος για τον Μπαλντέ της Εσπανιόλ: Κλέφτες κλείδωσαν τη μητέρα του σε δωμάτιο και διέφυγαν με χρυσαφικά

Κώστας Τόπας 13:05 - 17.12.2023

Κλέφτες διέρρηξαν το σπίτι του Κειτά Μπαλντέ της Εσπανιόλ κι αφού κλείδωσαν τη μητέρα του σε ένα δωμάτιο, πήραν ό,τι πολύτιμο βρήκαν μπροστά τους.

Οι ληστείες σε σπίτια ποδοσφαιριστών δεν αποτελούν πλέον έκπληξη λόγω της επανάληψής τους. Σε αυτήν την περίπτωση ήταν ο Κειτά Μπαλντέ της Εσπανιόλ. Το σπίτι του 28χρονου Σενεγαλέζου επιθετικού δέχθηκε επίθεση πριν από μερικές ημέρες.

Κλέφτες με κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι του και πήραν μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων. Για να το κάνουν πρώτα κλείδωσαν τη μητέρα του παίκτη σε ένα δωμάτιο. Στη συνέχεια άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και πήραν χρυσαφικά, ρολόγια και ό,τι βρήκαν.

Σύμφωνα με το «Mossos d`Esquadra», οι κλέφτες αφού πήραν ό,τι πολύτιμο υπήρχε στο σπίτι του Μπαλντέ, στη συνέχεια διέφυγαν από πίσω χώρο του σπιτιού του ποδοσφαιριστή. Δεν υπήρχε κανείς στο σπίτι εκτός από τη μητέρα, η οποία ειδοποίησε αργότερα την αστυνομία.

Η καταλανική αστυνομία έχει ανοίξει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών και δεν αποκλείει να είναι μέρος συμμορίας από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

🔴Sportal Sunday Live με Ατρόμητος - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της αγωνιστικής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!