«Μπαμ» με Χουάνπι ο Παναιτωλικός
i

Χουάνπι/ ©Panetolikos F.C.

«Μπαμ» με Χουάνπι ο Παναιτωλικός

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:42 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 31.01.2023

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού, Χουάνπι.

Σε μία ακόμα προσθήκη προχώρησε ο Παναιτωλικός κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι Αγρινιώτες μετά την απόκτηση του Νίκολα Στάγιτς, ανακοίνωσαν και τον Χουάνπι. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός από τη Βενεζούελα, έχει πραγματοποιήσει 86 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Μάλαγα, της οποίας αποτελεί και προϊόν των ακαδημιών της. 

Επιπλέον, έχει φορέσει και τις φανέλες των Ουέσκα και Αλ Αΐν. Από την περσινή σεζόν ο Χουάνπι αγωνιζόταν στην Καρακάς, ομάδα της πατρίδας του. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι επετεύχθη συμφωνία με τον Juan Pablo Añor Acosta, γνωστό ως Juanpi, για την ένταξή του στην ομάδα. Γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1994 στο Καράκας, στη Βενεζουέλα, έχει ύψος 1,76μ και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής. 

Ο Juanpi εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Málaga CF το 2009, σε ηλικία 15 ετών. Έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, στη La Liga στις 29 Αυγούστου 2014 ενώ συνολικά έχει 86 παιχνίδια στην Primera Division. Έχει 27 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα Ανδρών της Βενεζουέλας. Επίσης, έχει αγωνιστεί στη Segunda Division, στη Huesca και στην Al-Ain FC στην Επαγγελματική Λίγκα της Σαουδικής Αραβίας. Επέστρεψε στην Caracas FC, όπου ξεκίνησε την καριέρα του πριν από τη Málaga CF, στις 27 Ιουνίου 2022.