«Αναμένονται εξελίξεις με Μπάρκα και Σεβίλλη»

Βασίλης Μπάρκας

i

©Intime

«Αναμένονται εξελίξεις με Μπάρκα και Σεβίλλη»

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:45 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 19.05.2024

Σύμφωνα με τους Ισπανούς και βάσει των όσων αναφέρουν αναμένεται να υπάρξει επαφή ανάμεσα στη Σεβίλλη και τον Βασίλη Μπάρκα.

Εξελίξεις υπάρχουν πάνω στο θέμα του τερματοφύλακα στη Σεβίλλη για την επόμενη σεζόν, με τους Ισπανούς να αναμένουν και βάσει των όσων αναφέρουν να υπάρξει επαφή με τον Βασίλη Μπάρκα.

Σύμφωνα, με ρεπορτάζ από την Ανδαλουσία, ο Βίκτορ Όρτα, ο οποίος έχει αναλάβει τον σχεδιασμό της Σεβίλλης για την επόμενη σεζόν έχει προτείνει τρεις τερματοφύλακες και ένας εξ αυτών είναι ο Έλληνας διεθνής.

Χιμένεθ για Μπάρκα: «Είναι πολύ δυνατός τερματοφύλακας, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση»
REST OF THE WORLD

19:06 - 18.04.2024

Χιμένεθ για Μπάρκα: «Είναι πολύ δυνατός τερματοφύλακας, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση»

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε σε Μέσο της Ισπανίας για τον Βασίλη Μπάρκα τον οποίο είχε παίκτη και τον τελευταίο καιρό έχει συνδεθεί με τη Σεβίλλη, στην οποία έχει υπάρξει τεχνικός.

Ο κίπερ της Ουτρέχτης αρέσει στην ισπανική ομάδα, καθώς ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν στη διοίκηση της Σεβίλλης.

Ο Μπάρκας έχει αγωνιστεί συνολικά 62 φορές με τη φανέλα της Ουτρέχτης, κρατώντας 16 ανέπαφη εστία, και είναι το αδιαμφισβήτητο Νο1 για την ομάδα της Eredivisie. Ωστόσο το συμβόλαιό του το καλοκαίρι τελειώνει.

Υπενθυμίζεται ότι Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας είχε πάρει μεταγραφή από την ΑΕΚ στη Σέλτικ, αλλά εκεί δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και μετά από δύο χρόνια «μετακόμισε» στην Ουτρέχτη, όπου και κατάφερε να επανέλθει σε κορυφαίο επίπεδο.

Το 2016, ο Μπάρκας έκανε το πρώτο βήμα φεύγοντας από τον Ατρόμητο για την ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια και το καλοκαίρι του 2020 πέρασε τα ελληνικά σύνορα για να υπερασπιστεί την εστία της Σέλτικ. Από την ομάδα της Γλασκώβης μετακινήθηκε δύο χρόνια αργότερα στην Ολλανδία και τώρα φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Σεβίλλης.