Χιμένεθ για Μπάρκα: «Είναι πολύ δυνατός τερματοφύλακας, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση»

Μπάρκας και Χιμένεθ

i

©intime

Χιμένεθ για Μπάρκα: «Είναι πολύ δυνατός τερματοφύλακας, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση»

Δημήτρης Χούπης 19:06 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:07 - 18.04.2024

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε σε Μέσο της Ισπανίας για τον Βασίλη Μπάρκα τον οποίο είχε παίκτη και τον τελευταίο καιρό έχει συνδεθεί με τη Σεβίλλη, στην οποία έχει υπάρξει τεχνικός.

Ο Βασίλης Μπάρκας βρίσκεται στους τελευταίους του μήνες του συμβολαίου του με την Ουτρέχτη, με την οποία όπως φαίνεται δεν θα ανανεώσει και ο Έλληνας τερματοφύλακας μπορεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ολλανδία. Κάπως έτσι ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, έχει αρχίσει να συνδέεται με ομάδες, μία εκ των οποίων είναι η Σεβίλλη.

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, η ομάδα από την Ανδαλουσία έχει βγει στην αγορά για έναν γκολκίπερ, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να είναι στα οικονομικά «θέλω» του συλλόγου. Κάπως έτσι με βάση αυτές τις φήμες και τα δημοσιεύματα, ο Μανόλο Χιμένεθ κλήθηκε να μιλήσει για τον Βασίλη Μπάρκα.

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι στο Sportal: «Ο Αλμέιδα είναι αρχηγός και το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας τα έχει αλλάξει όλα»
SPORTAL ORIGINALS

13:12 - 18.04.2024

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι στο Sportal: «Ο Αλμέιδα είναι αρχηγός και το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας τα έχει αλλάξει όλα»

Με αφορμή τα γενέθλια των 100χρόνων της ΑΕΚ, ο αρχηγός Ντάμιαν Σιμάνσκι μιλάει αποκλειστικά στο Sportal.gr και δίνει το στίγμα για το παρόν αλλά και το μέλλον της ομάδας

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός έχει συνεργαστεί με τον Μπάρκα στην ΑΕΚ για 2.5 χρόνια, έχοντας κατακτήσει μάλιστα ένα πρωτάθλημα το 2018. Μιλώντας στο «Estadio Deportivo» ο πρώην προπονητής της Ένωσης αναφέρθηκε στο προφίλ του Έλληνα τερματοφύλακα, λέγοντας ότι είναι αρκετά δυνατός, ενώ έχει και αρκετή αυτοπεποίθηση.

Τόνισε δε ότι έπρεπε να είχε βελτιώσει το παιχνίδι του με τα πόδια, κάτι που όπως πιστεύει το έχει κάνει ήδη. «Ήταν ο βασικός μου τερματοφύλακας όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ (2018). Είναι ένας πολύ ψηλός, πολύ δυνατός τερματοφύλακας που δείχνει και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Είναι υπέροχος στο ψηλό παιχνίδι. Έπρεπε να βελτιώσω το παιχνίδι του με τα πόδια, αλλά πιστεύω ότι ήδη το έχει βελτιώσει», ήταν τα λόγια του Ισπανού. Ο Μπάρκας βρίσκεται στην Ουτρέχτη από το καλοκαίρι του 2022 και μετράει 25 αγώνες, ενώ έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο της ομάδας.