Εκτός εαυτού ο Τσάβι μετά την ισοπαλία με την Γρανάδα - Έβριζε και χτυπούσε τους πάγκους (vid)
i

© PrtScr

Εκτός εαυτού ο Τσάβι μετά την ισοπαλία με την Γρανάδα - Έβριζε και χτυπούσε τους πάγκους (vid)

Γιάννης Λιβανός 12:05 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 12.02.2024

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Τσάβι το βράδυ της Κυριακής (11/02), με τον κόουτς της Μπαρτσελόνα να είναι πάρα πολύ εκνευρισμένος τόσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Γρανάδα, όσο και μετά τη λήξη αυτής.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στην Μπαρτσελόνα εδώ και καιρό και αυτό φαίνεται! «Μπουρινιασμένος» ήταν ο Τσάβι στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Γρανάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Οι κάμερες μάλιστα απαθανάτισαν τον Τσάβι να είναι σαν «ταύρος σε υαλοπωλείο» κατά την στιγμή της ισοφάρισης από την Γρανάδα σε 1-1. Το ματς τελείωσε 3-3 και απομάκρυνε ακόμη περισσότερο την Μπαρτσελόνα από την πρώτη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα οι κάμερες του «Movistar Plus+» κατέγραψαν τον προπονητή των Καταλανών να εκρήγνυται από θυμό και να κλωτσάει με μανία και δύναμη μια μπάλα. Ο Τσάβι ήταν σε «έξαψη» και φέρεται να ξεστόμισε αρκετά «γαλλικά» με αποδέκτη τον Σάντσες που ισοφάρισε για λογαριασμό της Χιρόνα σε 1-1.

Αργότερα μάλιστα, ο 44χρονος προπονητής κατευθύνθηκε προς τον πάγκο των «μπλαουγκράνα» και φανερά νευριασμένος γρονθοκόπησε ένα από τα καθίσματα φωνάζοντας: «Σκ@τ@...»!

Μετά το πέρας του αγώνα ο Τσάβι παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου λέγοντας: «Χάσαμε δύο βαθμούς, μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε. Η Γρανάδα έκανε ένα έξυπνο παιχνίδι, μας πίεσε πολύ καλά, κέρδισε μονομαχίες. Στο αντίθετο πεδίο κυριαρχούσαμε. Συγχαρητήρια στη Γρανάδα για την προσέγγιση. Είχαμε πολλές στιγμές να τελειώσουμε το ματς και αν σκοράραμε το 2-0, το παιχνίδι θα είχε αλλάξει. Πρέπει να πιέζουμε για το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Σε αγωνιστικό επίπεδο, σήμερα δεν ήταν εύκολο».

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως η Μπαρτσελόνα βλέπει τις ελπίδες της για τίτλο να μειώνονται, αφού οι Καταλονοί βρίσκονται δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή και τη Ρεάλ και πέντε βαθμούς από τη συντοπίτισσα Χιρόνα

Αν δε η ομάδα του Τσάβι κέρδιζε την Κυριακή την Γρανάδα θα είχε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη Χιρόνα, που ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο (10/02). Κάπως έτσι τα «σύννεφα» αντί να απομακρύνονται από τη Βαρκελώνη, παραμένουν και μάλιστα εντονότερα.