Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει επέκταση συμβολαίου στον Τσάβι

Τσάβι

i

Τσάβι/ ©Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει επέκταση συμβολαίου στον Τσάβι

Θάνος Λυμπερόπουλος • 09:41 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται να είναι πλήρως ικανοποιημένοι με την δουλειά του Τσάβι και για αυτό το λόγο θέλουν να τον κρατήσουν στην Βαρκελώνη για άλλα δύο χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα αν και αποκλείστηκε απ’ τους ομίλους του Champions League και δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League, δείχνει να εμπιστεύεται πλήρως την δουλειά του Τσάβι.

Βρίσκεται στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος με μια διαφορά 13 πόντων απ’ τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης και μετράει αντίστροφα τις μέρες για να σηκώσει το τρόπαιο που τελευταία φορά πήρε το 2019.

Για αυτόν τον λόγο το Διοικητικό Συμβούλιο των «μπλαουγκράνα» εξετάζει μια πιθανή επέκταση του συμβολαίου του Τσάβι. Η τρέχουσα συμφωνία του καταλανικού συλλόγου με τον Ισπανό τεχνικού έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2024, με τον Ζοάν Λαπόρτα να επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2026.

Λεβαντόφσκι για Μέσι: «Η θέση του είναι στην Μπαρτσελόνα, θα χαρώ πολύ να παίξω μαζί του»
LA LIGA

17:58 - 11.04.2023

Λεβαντόφσκι για Μέσι: «Η θέση του είναι στην Μπαρτσελόνα, θα χαρώ πολύ να παίξω μαζί του»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, παρευρισκόμενος σε μια παρουσίαση βιβλίου αναφέρθηκε τον Λιονέλ Μέσι και σχολίασε ότι η θέση του είναι στην Μπαρτσελόνα και ότι θα χαρεί να παίξει μαζί του.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, έχει ήδη ξεκινήσει να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο ατζέντης του Τσάβι είναι θετικός ως προς αυτή την προοπτική. Ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα είναι πολύ ικανοποιημένος στη Βαρκελώνη και δεν σκέφτεται να βρει έναν νέο «προορισμό» στην προπονητική του καριέρα προς το παρόν μιας κι ο σύλλογος είναι το «σπίτι» του.

Πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει: «Θα έμενα στη Μπαρτσελόνα όλη μου τη ζωή, είναι το σπίτι μου, αλλά εξαρτώμαι από τα αποτελέσματα. Ο Ζοάν είναι φίλος μου. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ τυχερή που έχει έναν πρόεδρο σαν αυτόν. Είναι πολύ αξιόπιστος φίλος.