«Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο»

«Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:06 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 25.04.2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο Ρομπέρτο Φιρμίνιο έδωσε τα χέρια με την Μπαρτσελόνα και θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης για τα επόμενα χρόνια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, o Βραζιλιάνος φορ, Ρομπέρτο Φιρμίνο συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα και θα αποτελέσει μία από τις πρώτες μεγάλες μεταγραφές των «μπλαουγκράνα» ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του 31χρονου άσου με τη Λίβερπουλ λήγει τον Ιούνιο και δεν θα υπάρξει ανανέωση, με αποτέλεσμα ο παίκτης να αποχωρήσει από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ μετά από χρόνια.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του deal ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα υπάρχει πλήρης συμφωνία. Πριν μερικές μέρες, κυκλοφόρησαν φήμες για πιθανό ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Φιρμίνο, όμως δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα από τη πλευρά των «μερένγκες».

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο βρίσκεται στη Λίβερπουλ από τον Ιούλιο του 2015 και με τη φανέλα των «κόκκινων» έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 360 συμμετοχές, με απολογισμό 109 γκολ και 79 ασίστ. Τη φετινή σεζόν ο 31χρονος επιθετικός έχει 33 εμφανίσεις με έντεκα γκολ και πέντε ασίστ, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ο Φιρμίνο μετράει μόλις τέσσερα ενενηντάλεπτα.