Μπαρτσελόνα: «Κανείς δεν κρύβει το γεγονός ότι χρωστάμε 200 εκατ. ευρώ σε άλλες ομάδες για μεταγραφές»
i

© prtscr

Μπαρτσελόνα: «Κανείς δεν κρύβει το γεγονός ότι χρωστάμε 200 εκατ. ευρώ σε άλλες ομάδες για μεταγραφές»

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Έντουαρντ Ρομέου, μίλησε ανοιχτά για το χρέος της Μπαρτσελόνα...

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά, προκειμένου να φτιάξουν την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, η οποία δεν είναι και πολύ καλή. Και ο αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Έντουαρντ Ρομέου, αναφέρθηκε σε αυτή, παρουσιάζοντας τους λογαριασμούς του κλαμπ.

«Ο στόχος ήταν να καλυφθεί η ροή των δαπανών, αυτά τα 200 εκατομμύρια που έχει χάσει η ομάδα από τη σεζόν 2017-18, γιατί διαφορετικά ο σύλλογος δεν θα ήταν βιώσιμος, ειδικά για τους επενδυτές», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Κανείς δεν κρύβει το γεγονός ότι χρωστάμε στους συλλόγους 200 εκατομμύρια ευρώ για υπογραφές. Με τον Γκριεζμάν για παράδειγμα είχαμε προϋπολογισμό 40 εκατ. ευρώ και στο τέλος ήταν μόνο 20 εκατ. ευρώ».

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει και η υπόθεση Νεγκρέιρα, που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Μπαρτσελόνα και την Τετάρτη (18/10) έγινε γνωστό ότι σε δεινή θέση βρίσκεται και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου. Ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, ενημερώθηκε ότι το δικαστήριο του καταλόγισε ποινικό αδίκημα στην υπόθεση του αρχιδιαιτητή.

Γενικότερα, η Μπαρτσελόνα μπορεί να παρουσιάζεται μία χαρά μέσα στο γήπεδο ως ομάδα έως τώρα τη φετινή σεζόν, αλλά όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά ζητήματα του συλλόγου, εκεί τα πράγματα είναι κάπως πολύπλοκα...