Ανατροπή: Μένει ο Αλεμάνι στην Μπαρτσελόνα, στον «πάγο» του Ντέκο

Ματέους Αλεμάνι

i

©ss youtube

Ανατροπή: Μένει ο Αλεμάνι στην Μπαρτσελόνα, στον «πάγο» του Ντέκο

Κώστας Τσιακλής 16:36 - 17.05.2023

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ματέους Αλεμάνι, τελικά δεν θα αποχωρήσει από το πόστο του, με την πρόσληψη του Ντέκο να μπαίνει προσωρινά στον «πάγο».

Ανατροπή προκύπτει στην υπόθεση του αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα. Όπως όλα δείχνουν ο Ματέους Αλεμάνι θα παραμείνει στη θέση του, με τον Ντέκο να μπαίνει προσωρινά στον «πάγο».

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ο Ζοάν Λαπόρτα έδωσε το πράσινο φως στον Αλεμάνι να παραμείνει στην ομάδα να συνεχίσει στο πόστο του, παρά το γεγονός πως οι σχέσεις των δύο φαίνεται να είχαν χαλάσει.

Ο Νεϊμάρ πήγε στο πάρτι της πρωταθλήτριας Μπαρτσελόνα και οι φήμες επιστροφής πήραν... φωτιά
LA LIGA

14:07 - 17.05.2023

Ο Νεϊμάρ πήγε στο πάρτι της πρωταθλήτριας Μπαρτσελόνα και οι φήμες επιστροφής πήραν... φωτιά

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το 27ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και στα επινίκεια του τίτλου βρέθηκε και ο Νεϊμάρ, ο οποίος πρωταγωνίστησε με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» πριν πάρει τη μεταγραφή για την Παρί.

Ο Αλεμάνι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα και ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» χαιρέτισε τη συγκεκριμένη του απόφαση, με την επίσημη ανακοίνωση να είναι θέμα χρόνου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλεμάνι είχε συμφωνήσει σε όλα με την Άστον Βίλα και ήθελε να συνεργαστεί με τον Ουνάι Έμερι ωστόσο δεν προχώρησε σε κάποια υπογράφη συμβολαίου και για αυτόν τον λόγο ήταν ελεύθερος για να αλλάξει την απόφαση του.

Πάντως ρεπορτάζ νωρίτερα μέσα στην ημέρα έκαναν λόγο για πρόσληψη του Ντέκο στη θέση του αθλητικού διευθυντή. Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σε περίπτωση που παραμείνει ο Αλεμάνι, τότε θα υπάρξει συνεργασία με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα καθώς ο δεύτερος βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές με το σύλλογο.

Ο Ντέκο πλέον δουλεύει ως μάνατζερ κι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα. Επίσης, ο 45χρονος ήταν αυτός που ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ραφίνια. Το ρεπορτάζ των Καταλανών αναφέρει πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν για διετές συμβόλαιο.