Μπαρτσελόνα: Νοκ άουτ ο Λεβαντόβσκι, εκτός από το Clasico

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

i

Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Μπαρτσελόνα: Νοκ άουτ ο Λεβαντόβσκι, εκτός από το Clasico

Sportal newsroom 14:03 - 27.02.2023

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι τραυματίστηκε στο ματς με την Αλμερία και δεν θα είναι στη διάθεση του Τσάβι για το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (2/3, 22:00).

Σαν να μην της έφτανε η ήττα-σοκ που γνώρισε χθες, έχασε και τον Λεβαντόβσκι η Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν από την Αλμερία με 1-0 και κλώτσησαν την ευκαιρία να αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά τους από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα των Καταλανών από τη χθεσινή (26/2) αναμέτρηση, καθώς ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά τη λήξη του αγώνα και όπως αναφέρει η ισπανική Relevo εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Μόνος του και όλοι τους: Πιτσιρικάς της Γιουνάιτεντ τα έβαλε με εκατοντάδες οπαδούς της Μπαρτσελόνα (vid)
EUROPA LEAGUE

12:32 - 24.02.2023

Μόνος του και όλοι τους: Πιτσιρικάς της Γιουνάιτεντ τα έβαλε με εκατοντάδες οπαδούς της Μπαρτσελόνα (vid)

Ενας μικρός φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε το... θάρρος να τα βάλει με εκατοντάδες οπαδούς της Μπαρτσελόνα που είχαν μαζευτεί έξω από το «Ολντ Τράφορντ».

Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι ο Πολωνός άσος δεν θα είναι στη διάθεση του Τσάβι για το Clasico (2/3, 22:00) στο πλαίσιο των ημιτελικών του Copa Del Rey, ενώ σήμερα (27/2) θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως αμφίβολος για τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι και ο Ανσού Φάτι, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο στην προπόνηση της Παρασκευής (24/2).