Οι πέντε υποψήφιοι αντικαταστάτες του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα

Τσάβι

i

PrtScr

Οι πέντε υποψήφιοι αντικαταστάτες του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα

Δημήτρης Χούπης 12:46 - 28.01.2024

Ο Τσάβι θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν και στην Ισπανία έχουν ήδη βγάλει στη φόρα πέντε υποψήφια ονόματα για την αντικατάσταση του Ισπανού τεχνικού.

Ο Τσάβι μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ με 5-3 ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Κάπως έτσι ήδη στην Ισπανία έχει ήδη ξεκινήσει η φημολογία για την αντικατάσταση του Ισπανού τεχνικού. 

Η Sport μάλιστα αποκάλυψε πως οι άνθρωπο των «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη σημειώσει πέντε προπονητές για να αναλάβουν την ομάδα της Βαρκελώνης. Ο λόγος γίνεται για τον Μίτσελ, τον Φαν Μπρόκχορστ, τον Τιάγκο Μότα, τον Αλγκουαθίλ και τον Μαρκέζ

Ο προπονητής της Χιρόνα με την εικόνα της ομάδας του φέτος έχει καταφέρει να κεντρίσει πολλά βλέμματα, με την Μπαρτσελόνα να έχει από κοντά την περίπτωσή του. Το ίδιο ισχύει και για τον Τιάγκο Μότα της Μπολόνια, ο οποίος χθες (28/1) μετά την ισοπαλία με τη Μίλαν κλήθηκε να απαντήσει στις όποιες φήμες. 

«Άκουσα ότι ο Τσάβι φεύγει από την Μπαρτσελόνα. Μου είπαν τα νέα πριν από μερικά λεπτά. Φήμες για την Μπαρτσελόνα στο μέλλον; Ζω στο παρόν. Απολαμβάνω τον χρόνο μου στην Μπολόνια, είμαι συγκεντρωμένος στο παρόν», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Απίθανος Ινιάκι Γουίλιαμς: Ταξίδεψε 12 ώρες και... πέταξε εκτός Κυπέλλου την Μπαρτσελόνα!
REST OF THE WORLD

09:14 - 25.01.2024

Απίθανος Ινιάκι Γουίλιαμς: Ταξίδεψε 12 ώρες και... πέταξε εκτός Κυπέλλου την Μπαρτσελόνα!

Μετά τον αποκλεισμό της Γκάνας στο Copa Africa, ο Ινιάκι Γουίλιαμς επέστρεψε άμεσα κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη πρόκριση της Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τον Αλγκουαθίλ με τη Σοσιεδάδ, ενώ από τον άλλη ο Φαν Μπρόκχορστ μετά την αποχώρησή του από τη Ρέιντζερς παραμένει χωρίς ομάδα. Τέλος ο Μεξικανός βρίσκεται στην ομάδα της Βαρκελώνης, αλλά ως τεχνικός της δεύτερης ομάδας, αλλά αποτελεί την εύκολη λύση σε περίπτωση που δεν καταφέρει η Μπαρτσελόνα βρει άλλον για τη θέση του προπονητή.