Τσάβι για την απόφαση να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν: «Έβαλα το καλό της Μπαρτσελόνα πάνω από τα δικά μου συμφέροντα»

Τσάβι

i

© PrtScr

Τσάβι για την απόφαση να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν: «Έβαλα το καλό της Μπαρτσελόνα πάνω από τα δικά μου συμφέροντα»

Δημήτρης Χούπης 10:05 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 28.01.2024

Ο Τσάβι μιλώντας για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, σχολίασε ότι έβαλε το καλό της ομάδας πάνω από τα δικά του συμφέροντα.

Τίτλους τέλους έβαλε ο Τσάβι για τη θητεία του στην Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός τεχνικός μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βιγιαρεάλ με 5-3 ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τον καταλανικό σύλλογο στο τέλος της σεζόν

«Θέλω να ανακοινώσω ότι στις 30 Ιουνίου δεν θα συνεχίσω ως προπονητής της Μπαρτσελόνα. Το είχα αποφασίσει πριν από λίγες μέρες, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Ο σύλλογος χρειάζεται μια αλλαγή δυναμικής. Ως culé, σκέφτομαι τον σύλλογο, τους παίκτες... Οι ποδοσφαιριστές θα είναι πιο ήρεμοι», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του. 

Στη συνέχεια ο παλαίμαχος μέσος κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι πριν από λίγους μήνες είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα λέγοντας πως, ήταν μια απόφαση που την έκανε με την καρδιά του. 

«Δεν έχει να κάνει με το συμβόλαιο. Δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα, το αποφάσισα με την καρδιά μου», είπε και στη συνέχεια ανέφερε ότι αποφασίζοντας να αποχωρήσει έβαλε το καλό της ομάδας πάνω από τα δικά του συμφέροντα. 

«Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί, ότι είμαι άνθρωπος του συλλόγου. Αποφάσισα να βάλω το καλό της ομάδας πάνω από τα δικά μου συμφέροντα. Έδωσε τα πάντα για την ομάδα». 

Απίθανος Ινιάκι Γουίλιαμς: Ταξίδεψε 12 ώρες και... πέταξε εκτός Κυπέλλου την Μπαρτσελόνα!
REST OF THE WORLD

09:14 - 25.01.2024

Απίθανος Ινιάκι Γουίλιαμς: Ταξίδεψε 12 ώρες και... πέταξε εκτός Κυπέλλου την Μπαρτσελόνα!

Μετά τον αποκλεισμό της Γκάνας στο Copa Africa, ο Ινιάκι Γουίλιαμς επέστρεψε άμεσα κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη πρόκριση της Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Τσάβι κατά τη διάρκεια της θητείας του με την ομάδα της Βαρκελώνης κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Ισπανίας και ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας.