Οι Rolling Stones υποστηρίζουν... Μπαρτσελόνα στο Clasico
i

©Barcelona FC

Οι Rolling Stones υποστηρίζουν... Μπαρτσελόνα στο Clasico

Δημήτρης Χούπης 12:29 - 19.10.2023

Με τους Rolling Stones στη φανέλα θα αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ερχόμενο Clasico.

Το Clasico μεταξύ της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει... άρωμα Rolling Stones. Συγκεκριμένα οι «μπλαουγκράνα» στον αγώνα με τη «βασίλισσα» στις 28 Οκτωβρίου θα έχουν στη φανέλα τους το σήμα του διάσημου ροκ συγκροτήματος. 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας  με το Spotify, Καταλανική ομάδα την περασμένη σεζόν τιμούσε κάποιον μεγάλο τραγουδιστή ή συγκρότημα στα παιχνίδια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τη φετινή χρονιά το logo των Rolling Stones θα κοσμήσουν την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα στον αγώνα του επόμενου Σαββάτου. 

Την είδηση αυτή την έκανε γνωστή η ομάδα, ανεβάζοντας φωτογραφία με τους Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρον Γουντ να κρατάνε τη φανέλα του συλλόγου.

Πέρσι η ομάδα της Καταλονίας στο Clasico που έγινε στο Camp Nou είχε βάλει στη φανέλα της, την συμπατριώτισσα τραγουδίστρια Rosalia, ενώ στο παιχνίδι του Santiago Bernabeu η Μπαρτσελόνα είχε.... μαζί της τον Drake

Το βρετανικό ροκ συγκρότημα σε όλες σχεδόν τις περιοδείες που έχει κάνει στην Ευρώπη, έχει περάσει από τη Βαρκελώνη, αφού είναι μία από τις πιο αγαπητές τους πόλεις. Αυτή η «σχέση» μεταξύ των δύο έφερε και τη συνεργασία της Μπαρτσελόνα με τους Rolling Stones, οι οποίοι θα δώσουν στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης μια πιο... ροκ διάθεση.