Ο γιος του αδικοχαμένου Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ρέγες

i

©intime/printscreen

Ο γιος του αδικοχαμένου Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης!

Κωνσταντίνος Ζήκος 14:22 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 18.10.2023

Σπουδαία στιγμή για τον Ρέγιες Τζούνιορ, γιο του αδικοχαμένου πρώην ποδοσαφαιριστή, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, αφού ο 16χρονος έγινε και τυπικά επαγγελματίας, υπογράφοντας το πρώτο του συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες «έφυγε» σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Ιούνιο το 2019, σε ηλικία μόλις 35 ετών. Δεν πρόλαβε να δει τον γιο του να διαπρέπει στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο Ρέγιες Τζούνιορ, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των «Μερένχες» στα έντεκα του έτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινήθηκε γρήγορα να υπογράψει τον νεαρό, μόλις εκείνος έκλεισε τα 16 του χρόνια, έχοντας φυσικά πίστη στις δυνατότητες του και στην εξέλιξη που μπορεί να έχει στο μέλλον. Ο Ρέγιες Τζούνιορ, προέβη μάλιστα σε ευχαριστήρια δημοσίευση για την ευκαιρία που του δίνεται:

«Έχω υπογράψει το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη του και την οικογένειά μου για την καθημερινή υποστήριξή τους! Θα συνεχίσω να εργάζομαι και να πιέζω σκληρά για να πάω πολύ μακριά».

Το δυστύχημα του πατέρα του, συνέβη στον αυτοκινητόδρομο A-376 στην νότια Ισπανία και πλην του Ρέγιες,  σκοτώθηκε ο 23χρονος ξάδελφός του Τζόναθαν Ρέγιες ενώ ένας δεύτερος ξάδελφος του ποδοσφαιριστή, ο Χουάν Μανουέλ Καλντερόν, υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

Συνεργασία Βινίσιους - Playstation για ειδικό κουστούμι στο Spider Man 2 της Marvel!
LA LIGA

11:13 - 17.10.2023

Συνεργασία Βινίσιους - Playstation για ειδικό κουστούμι στο Spider Man 2 της Marvel!

Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, συνεργάζεται με το PlayStation για να δημιουργήσει ένα ρούχο εμπνευσμένο από τη Βραζιλία, για το Spider Man 2 της Marvel, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου.

Η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει με το αυτοκίνητο του ο Ισπανός, αποτέλεσε και την αφορμή για το τραγικό αυτό συμβάν. Είχε ως αποτέλεσμα να «σκάσει» η μπροστινή ρόδα του αυτοκινήτου και ο Ρέγιες να «χάσει» τον έλεγχο του οχήματος του.