Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με τον Ντεμπελέ για την ανανέωση του

Ουσμάν Ντεμπελέ

i

©Barcelona

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με τον Ντεμπελέ για την ανανέωση του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής SPORT, η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις της με τον Ουσμάν Ντεμπελέ σε ότι αφορά την ανανέωση του παίκτη, χωρίς να υπάρχει κάποια συμφωνία λόγω των αρκετών οικονομικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της SPORT, η συνάντηση της Μπαρτσελόνα με τον Ουσμάν Ντεμπελέ για την ανανέωση του συμβολαίου δεν επέφερε κάποια οριστική εξέλιξη, όμως οι πιθανότητες για θετική κατάληξη της υπόθεσης έχουν λιγοστέψει. Ο καταλονικός σύλλογος αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα τις τελευταίες σεζόν κι όπως είναι λογικό, οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στο σύλλογο.

Το συμβόλαιο του Γάλλου σταρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 κι όπως μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα, από την πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών δεν βγήκε «λευκός καπνός». 

Όπως όλα δείχνουν, ο 25χρονος χαφ δεν θα ανανεώσει λόγω της απαίτησης για αύξηση των αποδοχών, με τους «μπλαουγκράνα» να αδυνατούν να καλύψουν τις επιθυμίες του.

Τον περασμένο Γενάρη, ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα είχε μιλήσει για τα σενάρια πώλησης του 25χρονου εξτρέμ και τις φήμες για το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν: «Θα συζητήσουμε για το νέο συμβόλαιο του Ουσμάν Ντεμπελέ τους επόμενους μήνες. Είναι εξαιρετικός. Φήμες με τη Παρί; Ο Ντεμπελέ δεν είναι προς πώληση, δεν είναι για εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ ή για καμία άλλη προσφορά. Δεν είναι για πώληση», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Λαπόρτα.