Η οθόνη του Καμπ Νου έδειξε Μέσι και οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα προκάλεσαν πανικό (vid)

Πανικός στο Καμπ Νου με την εμφάνιση του Μέσι στην οθόνη

i

© BeFunky

Η οθόνη του Καμπ Νου έδειξε Μέσι και οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα προκάλεσαν πανικό (vid)

Αυτή ήταν η αντίδραση των οπαδών της Μπαρτσελόνα, όταν στην οθόνη του Καμπ Νου έπαιξαν τα highlights του Μέσι σε αυτό το τελευταίο ματς στο ιστορικό γήπεδο των «μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε το Καμπ Νου και τους Άλμπα, Μπουσκέτς, με το 3-0 επί της Μαγιόρκα. Η ομάδα του Τσάβι μπορεί να μην είχε βαθμολογικό κίνητρο σε αυτήν την προτελευταία αγωνιστική, ωστόσο επικράτησε δίχως πρόβλημα σε μία φορτισμένη ατμόσφαιρα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Τσάβι νίκησε με 3-0 τους Νησιώτες χάρη σε δύο γκολ του Φατί (1′ και 24′) κι ένα του Γκάβι (71′) που είναι ο τελευταίος παίκτης που σκόραρε στο Καμπ Νου. Με αυτό το τρίποντο, οι «Μπλαουγκράνα» έφτασαν τους 88 πόντους και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν τη Θέλτα, για την τελευταία αγωνιστική της La Liga.

Λίγο μετά τη λήξη του ματς με τη Μαγιόρκα, στις οθόνες του Καμπ Νου έπαιξε ένα αφιέρωμα για τους Άλμπα και Μπουσκέτς, οι οποίοι αγωνίστηκαν για τελευταία φορά μπροστά στους οπαδούς της ομάδας. Εκτός από αυτούς τους δύο όμως, η ομάδα της Καταλονίας παρουσίασε ένα βίντεο με τις στιγμές δόξας του Μέσι. Μπορεί να έχει αποχωρήσει από την ομάδα εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο παραμένει ο βασιλιάς της Μπαρτσελόνα, ο αναντικατάστατος θρύλος που έγραψε ιστορία με «χρυσά» γράμματα.

Ο Ινιέστα αποχαιρέτησε με δάκρυα την Βίσελ Κόμπε κι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα (vid)
REST OF THE WORLD

12:48 - 26.05.2023

Ο Ινιέστα αποχαιρέτησε με δάκρυα την Βίσελ Κόμπε κι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα (vid)

Ο Αντρέ Ινιέστα θα αποχωρήσει τον Ιούλιο από τη Βίσελ Κόμπε, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου, ενώ παράλληλα ο 39χρονος μέσος εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Την ώρα που έπαιζε το βίντεο του Μέσι, οι οπαδοί του συλλόγου προκάλεσαν πανικό. Κάποιοι αποθέωσαν, κάποιοι χειροκρότησαν ασταμάτητα, ενώ υπήρξαν κι αυτοί που δεν άντεξαν κι έβαλαν τα κλάματα. Κατά πάσα πιθανότητα, δεν υπάρχει ούτε ένας οπαδός της Μπαρτσελόνα που να μην θέλει την πολυπόθητη επιστροφή του Pulga. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το μέλλον του Αργεντίνου σταρ είναι στον «αέρα», ενώ οι φήμες... οργιάζουν.

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκινήσει. Η Μπαρτσελόνα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την επιστροφή του, ωστόσο η La Liga παραμένει ένα σοβαρό εμπόδιο.

Η Μπαρτσελόνα περιμένει την έγκριση της La Liga και ελπίζει για την επιστροφή του Μέσι στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να διευθετηθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Μόλις όμως η La Liga δώσει τη συμφωνία της, η Mundo Deportivo διευκρινίζει ότι η Μπαρτσελόνα θα κατοχυρώσει πρώτα τα νέα συμβόλαια των Ρόναλντ Αραούχο και Γκάβι, πριν ξεκινήσει η διαδικασία για την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι. 

Η καταλανική εφημερίδα προσθέτει ότι ο προπονητής της Μπάρτσα, Τσάβι ξέρει πολύ καλά πώς να ενσωματώσει τον πρώην συμπαίκτη του. Ο Ισπανός τεχνικός σχεδιάζει να ενσωματώσει τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας μεταξύ των γραμμών και περισσότερο πίσω από τον στράικερ στην επιθετική γραμμή.