Στηρίζει τον Τσάβι παρά την κακή φόρμα της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Ζουάν Λαπόρτα

i

PrtScr

Στηρίζει τον Τσάβι παρά την κακή φόρμα της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Δημήτρης Χούπης 17:44 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 28.11.2023

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα φαίνεται ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή της ομάδας, Τσάβι, παρά τα άσχημα αποτελέσματα που έχουν φέρει οι «μπλαουγκράνα» τον τελευταίο καιρό.

Η Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα δεν περνάει και την καλύτερή της περίοδο, αφού μετράει δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Μάλιστα η ισοπαλία απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο, την άφησε πίσω τέσσερις βαθμούς από την κορυφή που βρίσκονται η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τζιρόνα

Ωστόσο όπως δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα, ο Τσάβι έχει τη στήριξη της διοίκησης. Μιλώντας στο TV3 συγκεκριμένα είπε: «Έχουμε αυτοπεποίθηση για τον προπονητή. Όπως λέω πάντα, αυτός είναι ο προπονητής μας και είμαστε μαζί του. Έχει την πλήρη στήριξή μας», ανέφερε στην αρχή. 

«Πιστεύουμε ότι το αυριανό παιχνίδι θα πάει καλά. Τον βλέπω ότι έχει κίνητρο. Μιλήσαμε πριν και μετά το παιχνίδι στο Βαγιέκας. Έχουμε την επίγνωση της κατάστασης. Τώρα έχει όλους τους παίκτες, που έλειπαν από μεγάλο τραυματισμό και του επιτρέπει να έχει περισσότερες λύσεις. 

Έχει καταφέρει να ξεπεράσει αυτή την περίοδο, όταν είχε πολλούς τραυματισμούς κάτι που δεν ήταν εύκολο», είπε στη συνέχεια. 

Η ομάδα της Βαρκελώνης αγωνίζεται σήμερα (28/11) εντός έδρας απέναντι στην Πόρτο σε ένα παιχνίδι must win. Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς, αλλά σε περίπτωση ήττας και νίκης της Σαχτάρ επί της Αντβέρπ, τότε κινδυνεύει να μείνει εκτός Champions League.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο ήταν εκτός κορυφής στην έναρξη της 14ης αγωνιστικής
LA LIGA

12:25 - 23.11.2023

Πότε ήταν η τελευταία φορά που Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο ήταν εκτός κορυφής στην έναρξη της 14ης αγωνιστικής

Η Χιρόνα κρατάει εκτός κορυφής τα τρία μεγάλα ονόματα του ισπανικού πρωταθλήματος και καταφέρνει να πετύχει κάτι που έκανε τελευταία φορά η Σεβίλλη.

Με νίκη όμως η Μπαρτσελόνα θα βάλει «γερές» βάσεις για την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.