Το ιδιοφυές σχέδιο της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα

Μπερνάρντο Σίλβα

i

PrtScr

Το ιδιοφυές σχέδιο της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα

Κώστας Τόπας 12:47 - 04.08.2023

Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε σύντομα να εντάξει στο δυναμικό της τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα ενταχθεί σύντομα στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Φρανκ Κεσί και ο Κλεμέντ Λενγκλέ είναι επίσης σε καλή θέση να αποχωρήσουν από τον ισπανικό σύλλογο τις επόμενες εβδομάδες. Η Μπαρτσελόνα ελπίζει να στρατολογήσει έναν δεξιό μπακ με αυτά τα χρήματα, με τον Τσάβι να έχει ονομάσει τον Ζοάο Κανσέλο ως τον αγαπημένο του στόχο. Οι πρωταθλητές της La Liga βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Πορτογάλο αμυντικό.

Μαζί με τον Κανσέλο στη Μπαρτσελόνα ελπίζουν να έχουν και τον συμπατριώτη του, τον Μπερνάρντο Σίλβα. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν ως πρώτο στόχο για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή την απόκτηση του 28χρονου Πορτογάλου δημιουργικού μέσου, μετά το κενό που θα αφήσει ο Ντεμπελέ.

Η Μπαρτσελόνα είναι πεπεισμένη ότι θα έχει τα χρήματα για να υπογράψει τον Μπερνάρντο Σίλβα, αν και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχασε ήδη τον Ριγιάντ Μαχρέζ αυτό το καλοκαίρι, είναι απίθανο να τον αφήσει να φύγει χωρίς να γεμίσει τα ταμεία της. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για την Μπαρτσελόνα να υπογράψει τον Μπερνάρντο, υπολογίζοντας μάλιστα και τα οικονομικά προβλήματα που έχει το κλαμπ.

Γι' αυτό κι ελπίζουν σε γρήγορη πώληση του Ντεμπελέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα πάντως με προηγούμενα ρεπορτάζ η Μάντσεστερ Σίτι δεν πρόκειται να δεχθεί να χάσει τον Πορτογάλο για λιγότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα φέρεται να του έχει καταθέσει ήδη πρόταση ανανέωσης για τα επόμενα χρόνια.