Πλήγμα για την Μπαρτσελόνα: Τραυματίστηκε ο Πέδρι, εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες

Πέδρι

i

© Photo by Alex Caparros/Getty Images/Ideal images

Πλήγμα για την Μπαρτσελόνα: Τραυματίστηκε ο Πέδρι, εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες

Κώστας Τόπας 15:29 - 24.08.2023

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τον τραυματισμό του Πέδρι στον πρόσθιο ορθό μυ του δεξιού μηρού και σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο νεαρός μέσος αναμένεται να χάσει αρκετές εβδομάδες αγώνων.

Μεγάλο πλήγμα για την Μπαρτσελόνα. Μετά από μόλις δύο παιχνίδια στη La Liga, ο Πέδρι τραυματίστηκε στην προπόνηση και αναμένεται να μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες. Ο καταλανικός σύλλογος ήταν αυτός που επισημοποίησε αυτή την πληροφορία στα κοινωνικά δίκτυά του και στην επίσημη ιστοσελίδα του: «Ο Πέδρι υποφέρει από τραυματισμό στον πρόσθιο ορθό μυ του δεξιού μηρού».

Στα 20 του, ο Ισπανός μέσος αποτελεί εκ των βασικών επιλογών του Τσάβι για τη μεσαία γραμμή, έχοντας μάλιστα και την πλήρη εμπιστοσύνη του προπονητή του. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Πέδρι, έχει ήδη πετύχει ένα γκολ εναντίον της Κάντιθ στη 2η αγωνιστική της La Liga στις 20 Αυγούστου.

Η Μπάρτσα δεν έχει σχολιάσει ακόμη τη διάρκεια της απουσίας του Πέδρι, προτιμώντας να περιμένει την εξέλιξη του τραυματισμού. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο 20χρονος μέσος των «μπλαουγκράνα» θα χάσει τους επόμενους προκριματικούς αγώνες του Euro 2024 με την Ισπανία (με Γεωργία και Κύπρο στις αρχές Σεπτεμβρίου). Την Κυριακή (27/08) η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενηθεί από την Βιγιαρεάλ για να κερδίσει μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη.