Ρεσιτάλ λαθών, ασύλληπτο ματς, υπογραφή Λεβαντόφσκι και νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βαλένθια
i

Photo by Alex Caparros/Getty Images

Ρεσιτάλ λαθών, ασύλληπτο ματς, υπογραφή Λεβαντόφσκι και νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βαλένθια

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:04 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 16.05.2024

Σε ένα ασύλληπτο παιχνίδι με πολλά ανασταλτικά λάθη, η Μπαρτσελόνα πήρε την ανατροπή στην ανατροπή εναντίον της Βαλένθια και επικράτησε με 4-2. Πρωταγωνιστής στον αγώνα της La Liga ο Λεβαντόφσκι, που έκανε χατ-τρικ

Ένα παιχνίδι γεμάτο λάθη, γκολ και θέαμα ήταν αυτό της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια, το οποίο βρήκε νικητές τους «μπλαουγκράνα» με σκορ 4-2. Την υπογραφή για τη νίκη στο ματς της 33ης αγωνιστικής της La Liga έβαλε ο Λεβαντόφσκι, που πέτυχε τρία από τα τέσσερα τέρματα του συλλόγου του.

Στην πρώτη τους μεγάλη τελική, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Φερμίν. Ο Ραφίνια τροφοδότησε τον συμπαίκτη του και εκείνος με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι έκανε το 1-0 στο 22'. Όμως οι γηπεδούχοι είχαν άμεση απάντηση με τον Τερ Στέγκεν να κάνει τραγικό λάθος και να προσφέρει στον Ντούρο ένα εύκολο γκολ στο 27'.

Γι' αυτό ο Τσάβι άλλαξε γνώμη: Οι όροι στους οποίους συμφώνησε για να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα
LA LIGA

09:36 - 26.04.2024

Γι' αυτό ο Τσάβι άλλαξε γνώμη: Οι όροι στους οποίους συμφώνησε για να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι άλλαξε την απόφασή του και θα παραμείνει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν. Οι όροι στους οποίους συμφώνησε και θα συνεχίσει να ηγείται των Καταλανών.

Ακολούθησε η ανατροπή για τις «νυχτερίδες», με τον Πεπέλου να εκτελεί εύστοχα από τα 11 μέτρα για το 2-1 της ομάδας του. Λίγο νωρίτερα ο Αραούχο «γκρέμισε» αντίπαλο και ο ρέφερι έδειξε με τη μία τη λευκή βούλα.

Στο 45+4' ήρθε το «πλήγμα» για τη Βαλένθια, η οποία και έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Μαμαρντασβίλι εκτίμησε λάθος μία επίθεση της «Μπάρτσα», με αποτέλεσμα να κάνει απόκρουση εκτός περιοχής. Αυτό του «χάρισε» μία κόκκινη κάρτα, με τον Ντομενέκ να παίρνει τη θέση του.

Εν τέλη η ισοφάριση για την Μπαρτσελόνα ήρθε στο δεύτερο μέρος, προκαλώντας την οργή των γηπεδούχων για οφσάιντ στη φάση. Παρόλα αυτά η κεφαλιά του Λεβαντόφσκι στο 49' μέτρησε κανονικά και το 2-2 πανηγυρίστηκε από τους γηπεδούχους.

Το 3-2 διαμόρφωσε ο Πολωνός εκμεταλλευόμενος το κακό διώξιμο του Ντομενέκ και στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Εκείνος σκόραρε και για το τελικό 4-2, κάνοντας χατ - τρικ στο 90+4'

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 33ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: