«Η Μπασάκσεχιρ κατέθεσε πρόταση για τον Πέλκα»

Δημήτρης Πέλκας

i

© Intime

«Η Μπασάκσεχιρ κατέθεσε πρόταση για τον Πέλκα»

Δημήτρης Χούπης 23:12 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 06.07.2023

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως πέρα από τη Σίβασπορ, βρίσκεται και η Μπασάκσεχιρ στο κόλπο για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα, έχοντας καταθέσει και πρόταση στον Έλληνα μέσο.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Δημήτρης Πέλκας, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Χαλ, αλλά και το τέλος του από τη Φενέρμπαχτσε, η οποία δεν ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης που κατείχε.

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η Σίβασπορ φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον Δημήτρη Πέλκα, καθώς η ομάδα της Σεβάστειας θέλει να τον αποκτήσει, προκειμένου να ενισχυθεί στον χώρο της επιθετικής γραμμής. Μάλιστα, στη Σίβασπορ αγωνίζεται ο Χάρης Χαρίσης, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε και ο Δημήτρης Γούτας, με το συμβόλαιό του δεύτερου να τελειώνει φέτος και να μένει ελεύθερος.

Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται η Σίβασπορ δεν είναι η μοναδική τουρκική ομάδα που έχει στο στόχαστρο της τον Δημήτρη Πέλκα. Ο Έλληνας διεθνής μέσος έχει πέραση στη γειτονική χώρα, της οποίας τα ΜΜΕ θέλουν και την Μπασάκσεχιρ να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Ο Πέλκας βρισκόταν στη Φενέρμπαχτσε από τον Οκτώβριο του 2020 και συνολικά πραγματοποίησε 67 εμφανίσεις, με απολογισμό 13 γκολ και οκτώ ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην αγγλική Χαλ, η οποία αγωνιζόταν στην Championship. Με τους «τίγρεις» είχε δύο γκολ και μια ασίστ σε 26 εμφανίσεις.