Ο Πέλκας έμεινε και επίσημα ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε

Δημήτρης Πέλκας

i

©Intime

Ο Πέλκας έμεινε και επίσημα ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε

Κώστας Τσιακλής 14:09 - 02.07.2023

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε ελεύθερος αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε και επίσημα ελεύθερος από τη Φερνέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση και επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Έλληνα άσου μαζί με τους Εστζάν Αλιόσκι και Μεργκίμ Μπερίσα.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει πλέον ο Δημήτρης Πέλκας αφού έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε. Ο τουρκικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαρίστησε τον Έλληνα άσο για τη συνεισφορά του και επιβεβαίωσε τη λύση της συνεργασίας τους, όπως και με τους Εστζάν Αλιόσκι και Μεργκίμ Μπερίσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε:

«Σας ευχαριστούμε,

Χωρίσαμε τους δρόμους μας με τους παίκτες μας της πρώτης ομάδας, Δημήτρη Πέλκα, Εστζάν Αλιόσκι και Μεργκίμ Μπερίσα.

Ευχαριστούμε τον Μεργκίμ Μπερίσα, τον οποίο η Άουγκσμπουργκ πήρε μεταγραφή χρησιμοποιώντας την οψιόν αγοράς, και τους Δημήτρη Πέλκα και Εστζάν Αλιόσκο, που έφυγαν από την ομάδα μας μετά τη λήξη των συμβολαίων τους, για τις συνεισφορές τους.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία για το υπόλοιπο της καριέρας τους».

Ο Πέλκας βρισκόταν στη Φενέρμπαχτσε από τον Οκτώβριο του 2020 και συνολικά πραγματοποίησε 67 εμφανίσεις, με απολογισμό 13 γκολ και οκτώ ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην αγγλική Χαλ, η οποία αγωνιζόταν στην Championship. Με τους «τίγρεις» είχε δύο γκολ και μια ασίστ σε 26 εμφανίσεις.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ένα τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Σίβασπορ φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον Δημήτρη Πέλκα, καθώς η ομάδα της Σεβάστειας θέλει να τον αποκτήσει, προκειμένου να ενισχυθεί στον χώρο της επιθετικής γραμμής.

Επίσης στη Σίβασπορ αγωνίζεται ο Χάρης Χαρίσης, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε και ο Δημήτρης Γούτας, με το συμβόλαιό του δεύτερου να τελειώνει φέτος και να μένει ελεύθερος. Μάλιστα παλιά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Έλληνας διεθνής είχε στα χέρια του πρόταση από την Πεντίκσπορ που προβιβάστηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας.