Το αστρονομικό μπόνους που θα κερδίσει ο Μπέλιγχαμ σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League

Τζουντ Μπέλιγχαμ

Το αστρονομικό μπόνους που θα κερδίσει ο Μπέλιγχαμ σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League

Κώστας Τόπας 09:19 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:59 - 19.05.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πρόκειται να λάβει ένα τεράστιο μπόνους εάν η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει το Champions League.

Το περασμένο Σάββατο η Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε πρωταθλήτρια της La Liga, ολοκληρώνοντας τον τίτλο αφού κέρδισε την υποψήφια για υποβιβασμό Κάντιθ με 3-0 και βλέποντας την Μπαρτσελόνα να χάνει 4-2 από την Χιρόνα.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχασε μόλις μία φορά όλη τη σεζόν, στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης τον Σεπτέμβριο, ενώ είναι αήττητη στις τελευταίες 28 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Πράγματι, η εγχώρια κυριαρχία των Μαδριλένων σε όλη την σεζόν μπορεί να πιστωθεί σε έναν παίκτη συγκεκριμένα, τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο Μπέλιγχαμ, οι τραυματισμοί και η νέα εποχή: Πως ο Αντσελότι έκανε πρωταθλήτρια την Ρεάλ σε μία «χαμένη» σεζόν
LA LIGA

12:47 - 05.05.2024

Ο Μπέλιγχαμ, οι τραυματισμοί και η νέα εποχή: Πως ο Αντσελότι έκανε πρωταθλήτρια την Ρεάλ σε μία «χαμένη» σεζόν

Η μεταγραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ και η συμβολή του στα γκολ. Οι ασταμάτητοι τραυματισμοί που τελικά δεν κόστισαν στην Ρεάλ και η έξυπνη διαχείριση του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του 36ου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Ο Άγγλος διεθνής μέσος έχει γίνει αγαπητός στους οπαδούς και τα Μέσα ενημέρωσης της Ρεάλ, έχοντας σκοράρει 18 γκολ στο πρωτάθλημα και λειτούργησε ως δημιουργική διέξοδος για τους συμπαίκτες του. Η Ρεάλ έχει ακόμα το μικρό θέμα του επαναληπτικού ημιτελικού του Champions League κόντρα στη Μπάγερν την Τετάρτη (08/05, 22:00), με το αποτέλεσμα του πρώτου ματς να διαμορφώνεται σε 2-2.

Εάν οι παίκτες του Αντσελότι φτάσουν στον τελικό και τελικά διεκδικήσουν το ρεκόρ του 15ου Champions League, ο Μπέλιγχαμ και οι συμπαίκτες του είναι πιθανό να λάβουν ένα σημαντικό μπόνους. Πράγματι, σύμφωνα με τη Marca , τη σεζόν 2021-22, οι παίκτες και το προσωπικό έλαβαν περίπου 450.000 ευρώ, καθαρά σε μπόνους για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας, της La Liga και του Champions League.

Η Football Espana ισχυρίστηκε ότι ένα μπόνους τριών εκατομμυρίων ευρώ είχε μοιραστεί μεταξύ των παικτών και των μελών της προπονητικής ομάδας πριν από τον τελικό του Σούπερ Καπ, που τελικά οδήγησε τη Ρεάλ να επικρατήσει της Μπαρτσελόνα με 4-1.

Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι οι παίκτες και το προσωπικό της Ρεάλ θα λάβουν ένα ακόμη σημαντικό μπόνους εάν ολοκληρώσουν το Champions League μαζί με τον τίτλο του πρωταθλήματος.