Το μέλλον του Εμπαπέ πρόκειται να ανακοινωθεί άμεσα μετά τον αποκλεισμό της Παρί από το Champions League

Κιλιάν Εμπαπέ

Το μέλλον του Εμπαπέ πρόκειται να ανακοινωθεί άμεσα μετά τον αποκλεισμό της Παρί από το Champions League

Κώστας Τόπας 08:50 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 19.05.2024

Μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν, το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχασε συνολικά 2-0 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον Ματς Χούμελς να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα στο «Παρκ Ντε Πρενς». Οι Βεστφαλοί αμύνθηκαν ηρωικά για να φτάσουν στον τρίτο τελικό του Champions League στην ιστορία τους και να βρεθούν στο «Γουέμπλεϊ», έντεκα χρόνια μετά την μεγάλη αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου.

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο παιχνίδι του Κιλιάν Εμπαπέ με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν έληξε με απογοήτευση, με τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου να έχει αποτύχει να επιβληθεί στις δύο αναμετρήσεις με τους Βεστφαλούς. Μετά από αυτή την εξέλιξη το μέλλον του Γάλλου θα μπορούσε να ανακοινωθεί άμεσα.

Τον Φεβρουάριο, αναφέρθηκε ευρέως ότι ο Εμπαπέ είχε συμφωνήσει να ενταχθεί στη Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι, αφού είπε στην ιεραρχία της Παρί ότι σκοπεύει να φύγει από τον σύλλογο μόλις λήξει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο. Αρκετές δημοσιεύσεις, συμπεριλαμβανομένου του «BBC», υποστήριξαν ότι ενώ ο Γάλλος αστέρας δεν είχε υπογράψει ακόμη συμβόλαιο με τους Μαδριλένους, θα ανακοινωθεί συμφωνία όταν δεν θα ήταν πλέον δυνατό για τους συλλόγους να συναντηθούν στο Champions League αυτής της σεζόν.

Φυσικά, ο αποκλεισμός της Παρί από την Ντόρτμουντ σημαίνει ότι ο Εμπαπέ δεν μπορεί πλέον να παίξει εναντίον της Ρεάλ πριν από το τέλος της σεζόν. Ο Γάλλος επιθετικός φέρεται να συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί τον Φεβρουάριο και του είπε ότι θα ενταχθεί στη Ρεάλ.

Ο Εμπαπέ φέρεται να έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ, κερδίζοντας 15 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, συν ένα μπόνους εγγραφής 150 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβληθεί για πέντε χρόνια. Επιπλέον, θα διατηρήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων εικόνας του.