Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν: Πράξη δεύτερη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με φόντο τον τελικό του Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν: Πράξη δεύτερη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με φόντο τον τελικό του Champions League

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:56 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 19.05.2024

Την Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (8/5, 22:00) η Ρεάλ Μαδρίτης, στη ρεβάνς του 2-2 της Γερμανίας.

Η «γιγαντομαχία» στη Μαδρίτη αναμένεται άκρως αμφίρροπη και με έπαθλο τη συμμετοχή στον τελικό του Champions League!

Την περασμένη εβδομάδα, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ μας χάρισαν έναν απολαυστικό ημιτελικό Champions League, με την υπόθεση-πρόκριση να παραμένει ορθάνοιχτη.

Στο πρώτο ματς στη Γερμανία, ο Βινίσους άνοιξε το σκορ για τη «Βασίλισσα», οι «Βαυαροί» έκαναν την ανατροπή χάρη στα γκολ των Σανέ και Κέιν, ενώ λίγο πριν το φινάλε (83΄) ο «Βίνι» και πάλι διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-2).

Πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην επερχόμενη ρεβάνς του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (8/5, 22:00), εκεί που θα γίνει γνωστός ο ένας από τους δύο φιναλίστ του φετινού τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ρεάλ την περασμένη αγωνιστική κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της La Liga, χάρη αφενός στη δική της νίκη (3-0) επί της Κάντιθ, αφετέρου στην επικράτηση της Χιρόνα επί της Μπαρτσελόνα.

«Τους σεβόμαστε επίσης γιατί τα πήγαν πολύ καλά και καλύτερα από εμάς στον πρώτο αγώνα. Ένα παιχνίδι με επιθετική και αμυντική ένταση και ρυθμό είναι καλύτερο. Σε αμυντικό επίπεδο στο πρώτο σκέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πολλά περισσότερα. Θέλουμε ένα έντονο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αύριο. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ξανά έναν τελικό. Ξέρουμε ότι οι ημιτελικοί είναι δύσκολοι, αλλά έχουμε κίνητρο» είπε ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου. 

Από την άλλη, η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Στουτγκάρδης. Βέβαια, το πρωτάθλημα για την ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε χαθεί εδώ και καιρό από τη φοβερή Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο.

«Όλα για τα οποία παλεύουμε είναι σε αυτόν τον αγώνα. Απλώς πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε. Η Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας θα είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά πρέπει να πάμε εκεί με πλήρη πίστη και πάμε για τη νίκη», δήλωσε ο Χάρι Κέιν εν όψει της σπουδαίας αναμέτρησης.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Ανσελότι): Λούνιν – Καρβαχάλ, Τσουαμενί, Ρίντιγκερ, Μεντί – Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Κρόος, Μπέλινγκχαμ – Ροντρίγκο, Βινίσιους.

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Νόιερ – Κίμιχ, Ντάιερ, Ντε Λιχτ, Μαζραουί – Γκορέτσκα, Λάιμερ – Σανέ, Μίλερ, Μουσιάλα – Κέιν.