Η άσεμνη χειρονομία του Καμπράλ στους οπαδούς της Μπενφίκα μετά τη νέα «γκέλα» (vid)

Η άσεμνη χειρονομία του Καμπράλ στους οπαδούς της Μπενφίκα μετά τη νέα «γκέλα» (vid)

Κώστας Τόπας 09:45 - 09.12.2023

Ο Άρθουρ Καμπράλ έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο σε οπαδούς της Μπενφίκα, μετά το νέο στραβοπάτημα της ομάδας του.

Μετά τη νέα γκέλα και την ισοπαλία (1-1) της Μπενφίκα με τη Φαρένσε αυτήν την Παρασκευή (08/12), ο επιθετικός των «Αετών», Άρθουρ Καμπράλ έκανε μια άσεμνη χειρονομία σε μια ομάδα οπαδών καθώς έφευγε από το «Ντα Λουζ». Στο βίντεο, που έγινε viral στα social media, φαίνεται ο Βραζιλιάνος, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 44ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, να δείχνει το μεσαίο δάχτυλο. Ο σέντερ φορ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του γηπέδου όταν μαγνητοσκοπήθηκε από τους οπαδούς και αντέδρασε.

Η Μπενφίκα είναι δεύτερη στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, με 30 βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ. Στο Champions League, η πορτογαλική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του Ομίλου, με μόλις έναν βαθμό και δεν θα συνεχίσει το όνειρό της στα αστέρια. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έφτασε στον σύλλογο της Λισαβόνας στην αρχή της τρέχουσας σεζόν και έχει πετύχει μόλις δύο γκολ σε 16 αγώνες.

Η άσεμνη χειρονομία του Καμπράλ, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει διαμάχες, καθώς οι οπαδοί της Μπενφίκα είναι γνωστό ότι... λατρεύουν τις ταραχές. Θα είναι δύσκολο για τον Καμπράλ να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στον σύλλογο μετά από αυτή την αντίδραση, αλλά όλα παραμένουν ανοικτά για το μέλλον του.