Επος: Η Τουλούζ κατηγορεί τον Ντι Μαρία ότι κέρδισε πέναλτι λόγω του δυνατού αέρα (vid)

Ανχελ Ντι Μαρία

i

PrtScr

Επος: Η Τουλούζ κατηγορεί τον Ντι Μαρία ότι κέρδισε πέναλτι λόγω του δυνατού αέρα (vid)

Κώστας Τόπας 15:14 - 16.02.2024

Η Τουλούζ κατηγόρησε τον Ντι Μαρία ότι κέρδισε το πέναλτι στις καθυστερήσεις στην μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Europa League, εξαιτίας του πολύ δυνατού αέρα που επικρατούσε στη Λισαβόνα.

Ο Ντι Μαρία ήταν αυτός που έκρινε τη νίκη (2-1) της Μπενφίκα κόντρα στην Τουλούζ στο Europa League, αλλά βρέθηκε και στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης. Στο τέλος του αγώνα φάνηκε η διαφωνία με τον αντίπαλο προπονητή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων η παρεξήγηση λύθηκε.

Ωστόσο, λίγο αργότερα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, η Τουλούζ εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Αργεντινό Παγκόσμιο πρωταθλητή, κατηγορώντας τον ότι κέρδισε πέναλτι, χάρη στη βοήθεια του... αέρα που επικρατούσε εκείνη τη στιγμή στη Λισαβόνα.

«Ο Ντι Μαρία μπαίνει στην περιοχή της Τουλούζ... και πέφτει. Σίγουρα μια ριπή ανέμου που φυσούσε δυνατά μέχρι τη Λισαβόνα», μπορεί να διαβαστεί στον επίσημο λογαριασμό του κοινωνικού δικτύου X της γαλλικής ομάδας.

Απέναντι στην άπειρη σε τέτοιες καταστάσεις Τουλούζ (για πρώτη φορά στην ιστορία της βρέθηκε σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης) η σαφώς πιο έμπειρη Μπενφίκα λίγο έλειψε να τα κάνει θάλασσα στο «Ντα Λουζ». Ωστόσο, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση του Ντι Μαρία κατάφερε να πάρει τη νίκη, με 2-1.