Στην αντεπίθεση ο Μεντί: Αθωώθηκε και ζητά από τη Μάντσεστερ Σίτι μισθούς δύο ετών!
i

© prtscr

Στην αντεπίθεση ο Μεντί: Αθωώθηκε και ζητά από τη Μάντσεστερ Σίτι μισθούς δύο ετών!

Ο Μπέντζαμιν Μεντί μετά την αθώωση του διεκδικεί μισθούς δύο ετών από τη Μάντσεστερ Σίτι, που το 2021 τον είχε αφήσει ελεύθερο.

Περνά στην αντεπίθεση ο Μπέντζαμιν Μεντί! Ο Γάλλος μπακ, που κατηγορήθηκε για πολλαπλά σεξουαλικά εγκλήματα, αθωώθηκε και καταγγέλλει τη Μάντσεστερ Σίτι για τη μη καταβολή των μισθών του!

Όπως αναφέρει το αγγλικό Sky Sports, ο Μεντί, ο οποίος κρίθηκε αθώος, ζήτησε από τους «πολίτες» να του καταβάλουν τους μισθούς από τότε που απολύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 έως ότου έληξε το συμβόλαιό του πριν από πέντε μήνες, τον Ιούνιο του 2023. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος άσος πέρασε αρκετούς μήνες σε φυλακή στο Λίβερπουλ, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στη φυλακή HMP στο Μάντσεστερ, η οποία είναι υψίστης ασφαλείας, προκειμένου να προστατευτεί, καθώς είχε κατηγορηθεί για τέσσερις βιασμούς και μία σεξουαλική επίθεση.

Πάντως, αυτές οι περιπέτειες τελείωσαν για τον Μεντί, που μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει στα γήπεδα, καθώς έγινε παίκτης της Λοριάν. Μέχρι στιγμής μετρά μόλις τρεις συμμετοχές με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας, διότι εδώ και αρκετές εβδομάδες αντιμετώπιζε μυϊκά προβλήματα, αλλά σιγά σιγά αναμένεται να αρχίσει να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.