Η Αλ-Ιτιχάντ κατέθεσε πρόταση 100 εκατ. ευρώ στον Μπενζεμά και περιμένει άμεσα απάντηση

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Photo By Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Η Αλ-Ιτιχάντ κατέθεσε πρόταση 100 εκατ. ευρώ στον Μπενζεμά και περιμένει άμεσα απάντηση

Κώστας Τόπας 11:33 - 31.05.2023

Την απάντηση του Καρίμ Μπενζεμά στην πρόταση των 100 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν, περιμένουν οι άνθρωποι της Αλ-Ιτιχάντ.

Η θητεία του Καρίμ Μπενζεμά στην Ρεάλ φαίνεται πως θα λάβει τέλος. Η Αλ-Ιτιχάντ έχει χτυπήσει την πόρτα του 35χρονου στράικερ προσφέροντας του 100 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ενήμεροι για την κρούση που έχει δεχθεί ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας ενώ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γάλλος επιθετικός αναμένεται να δώσει σύντομα την απάντησή του στους Σαουδάραβες.

Το τοπίο βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει, μιας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Μπενζεμά επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη, μιας και το συμβόλαιό του με την Ρεάλ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Παρ' όλα αυτά ο 35χρονος Γάλλος στράικερ θα εξετάσει σοβαρά την πρόταση που έχει στα χέρια του καθώς πέρα από το ασύλληπτο ποσό, θα έχει και τα δικαιώματα της εικόνας του, που δεν τα διαθέτει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Αυτή τη στιγμή, ο Μπενζεμά, είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 354 γκολ σε 647 αγώνες, ενώ προηγείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 450 τέρματα σε 438 συμμετοχές. Φέτος, ο έμπειρος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει 42 συμμετοχές σκοράροντας 30 γκολ και δίνοντας έξι ασίστ σε 3.557 αγωνιστικά λεπτά.