Αυτό είναι το νέο... τούρμπο αυτοκίνητο του Μπενζεμά - Πιάνει τα 100 χλμ. σε τρία δευτερόλεπτα

Αυτό είναι το νέο... τούρμπο αυτοκίνητο του Μπενζεμά - Πιάνει τα 100 χλμ. σε τρία δευτερόλεπτα

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:58 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:42 - 22.06.2023

Ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος τρέφει μεγάλη αγάπη για την ταχύτητα και τα πολυτελή αυτοκίνητα, πρόσθεσε ένα ακόμη στη συλλογή του.

Στην απόκτηση νέου αυτοκινήτου προχώρησε ο Καρίμ Μπενζεμά, το οποίο πραγματικά έχει απίστευτες δυνατότητες. Μάλιστα ο 35χρονος Γάλλος επιθετικός έσπευσε να μοιραστεί την εμπειρία του με το νέο του αμάξι με τους διαδικτυακούς φίλους του, καθώς το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και θρύλος των Μαδριλένων συνηθίζει να μοιράζεται την τρέλα του για τα αυτοκίνητα μέσω των social media και τους ακόλουθούς του. 

Ο Καρίμ Μπενζεμά, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ γυρίζει εμφατικά τη νέα σελίδα της ζωής του και σε αυτό το ταξίδι... τον οδηγεί μια BMW M5 Competition. 

Είναι ένα υπερπολυτελές όχημα, το οποίο ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό του πάθος του 35χρονου Γάλλου επιθετικού για τους τέσσερις τροχούς. Το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου έχει 625 ίππους από τον V8 4.4lt κινητήρα με τεχνολογία M TwinPower Turbo, που αποδίδει την ισχύ στις 6.000. Οι επιταχύνσεις είναι πολύ γρήγορες, καθώς μειώνει το χρόνο επιτάχυνσης στα 0 - 100 χλμ./ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα. 

Επιπλέον, τα 0 – 200 χλμ./ώρα τα πιάνει σε 10,8 δευτερόλεπτα. Ο Μπενζεμά βρίσκει τα πατήματα του σταδιακά στην Σαουδική Αραβία και παρότι είναι εκτός της Ευρωπαϊκής νοοτροπίας, ο ίδιος φαίνεται να βρίσκει τους ρυθμούς που τον ικανοποιούν και έχει μεγάλη όρεξη να αποδώσει και μέσα στο γήπεδο. 

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος επιθετικός πριν από μερικές ημέρες υπέγραψε με την Αλ Ιτιχάντ συμβόλαιο διάρκειας έως το καλοκαίρι του 2025, ενώ θα υπάρξει και οψιόν επέκτασης γι' ακόμη ένα έτος. Ο Μπενζεμά θα βάλει το τρελό νούμερο των 200.000.000 ευρώ στα ταμεία του και θα είναι ο βασικός αντίπαλος του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλ Νασρ.