Μπέρδεμα με Έμερσον στην Τότεναμ: Θέλει να φύγει λέει ο πατέρας του, τον διαψεύδει ο ίδιος ο γιος του!

Έμερσον Ρογιάλ

i

©James Williamson - AMA/Getty Images

Μπέρδεμα με Έμερσον στην Τότεναμ: Θέλει να φύγει λέει ο πατέρας του, τον διαψεύδει ο ίδιος ο γιος του!

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:12 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:42 - 24.04.2023

Ο ατζέντης του Έμερσον Ρογιάλ επιβεβαίωσε ότι ο Βραζιλιάνος πρόκειται να φύγει από την Τότεναμ αυτό το καλοκαίρι, όμως στη συνέχεια ο ίδιος ο παίκτης βγήκε και διέψευσε τα λόγια του πατέρα του.

Ο Έμερσον Ρογιάλ είναι έτοιμος να ζυγίσει τις επιλογές του πριν αποχωρήσει από την Τότεναμ αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον ατζέντη και τον πατέρα του, Έμερσον Ζουλού.

Σε συνέντευξή του στο Charla Podcast, ένα podcast του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ο Ζουλού επιβεβαίωσε ότι ο γιος του επιθυμεί να ενταχθεί σε έναν σύλλογο που αγωνίζεται για τρόπαια, και ανέφερε την Ρεάλ Μαδρίτης ως πιθανό προορισμό: «Πιστεύουμε ότι είναι καιρός να κάνει ένα μεγαλύτερο άλμα και να πάει σε μια ομάδα που παλεύει για τίτλους. Νομίζω ότι ταιριάζει σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης», είπε

Ο Έμερσον εντάχθηκε στην Τότεναμ από την Μπαρτσελόνα έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ στην αρχή της περασμένης σεζόν και έχει συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο για άλλα τρία χρόνια. Ωστόσο, η άφιξη του Πέδρο Πόρο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, πράγμα που σήμαινε ότι ο Βραζιλιάνος θα είχε έναν ανταγωνιστή στη θέση του πλάγιου μπακ.  

Τα σχόλια του Ζουλού υποδηλώνουν ότι ο παίκτης και ο ατζέντης του αναζητούν ενεργά την αποχώρηση από την Τότεναμ για να κερδίσουν τρόπαια και να ανταγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο. 

Οι «Σπερς» γνώρισαν το χειρότερο ξεκίνημά τους σε αγώνα της Premier League εναντίον της Νιούκαστλ την Κυριακή (23/4), δεχόμενοι πέντε γκολ μέσα σε 21 λεπτά. Ο αγώνας έληξε 6-1, με ένα γκολ παρηγοριάς που πέτυχε ο Χάρι Κέιν στο 49ο λεπτό. Το αποτέλεσμα αφήνει τον σύλλογο του βόρειου Λονδίνου στην 5η θέση, με 53 βαθμούς σε 32 αγώνες. Όμως ο ίδιος ο Έμερσον βγήκε και διέψευσε τα λόγια του πατέρα του, σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Τότεναμ