Στο στόχαστρο της Μίλαν βρίσκεται ο Κάιλ Γουόκερ

Κάιλ Γουόκερ

i

©printscreen

Στο στόχαστρο της Μίλαν βρίσκεται ο Κάιλ Γουόκερ

Κώστας Τσιακλής 15:28 - 24.04.2023

Ο δεξιός ακραίος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ, βρίσκεται στη λίστα της Μίλαν ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Την περίπτωση του δεξιού μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ, φαίνεται να εξετάζει η Μίλαν για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο όπως αναφέρει ρεπορτάζ της The Sun.

Ο Άγγλος αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε ενδείξεις ότι θα ανανεώσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα ο Γουόκερ έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα και ο προπονητής των «πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα, άφησε να εννοηθεί πως ο ποδοσφαιριστής του δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στον «inverted role» που απαιτεί ο ίδιος.

Έρικ Τεν Χαχ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε τη Σίτι από την κατάκτηση του τρεμπλ»
PREMIER LEAGUE

11:46 - 24.04.2023

Έρικ Τεν Χαχ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε τη Σίτι από την κατάκτηση του τρεμπλ»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, μετά την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας δήλωσε πως αυτός και οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν τη Μάντσεστερ Σίτι από το να κατακτήσει το τρεμπλ.

Ο Καταλανός τεχνικός αρχικά δήλωσε: «Για να παίξεις προς τα μέσα πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις, ο Κάιλ έχει άλλα χαρακτηριστικά. Με αυτό το σχήμα των τριών πίσω και δύο στη μέση, δεν μπορεί να το κάνει. Είναι θέμα δεξιοτήτων. Σε αυτή τη θέση, θα χρειαστεί χρόνο και εμείς δεν έχουμε χρόνο».

Στη συνέχεια ο Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το πως θα επιστρέψει ο Άγγλος μόνιμα στην ενδεκάδα και απάντησε: «Να είναι ο εαυτός του, να προπονείται καλά. Μπορεί να παίξει στα τρία πίσω. Ο λόγος είναι τακτικός. Δεν είναι επειδή χάσαμε την πίστη στον Κάιλ».

Ο Κάιλ Γουόκερ βρίσκεται στη Μάντσεστερ Σίτι από το καλοκαίρι του 2017, όταν και αποκτήθηκε με περίπου 53 εκατομμύρια ευρώ από την Τότεναμ. Μέχρι σήμερα ο 32χρονος άσος έχει καταγράψει με τη φανέλα των «σίτιζεν» 242 συμμετοχές, με απολογισμό έξι γκολ και 18 ασίστ. Τη φετινή σεζόν ο Άγγλος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε 27 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Επίσης ο Γουόκερ έχει κατακτήσει συνολικά 11 τίτλους με τη Μάντσεστερ Σίτι. Συγκεκριμένα στην τροπαιοθήκη του έχουν μπει τέσσερις Premier League, ένα FA Cup, τέσσερα League Cup και δύο Κομιούνιτι Σιλντ.