Κι' όμως ο Σόλι Μαρτς αστόχησε σε πέναλτι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο πριν από λίγους μήνες

Σόλι Μαρτς

Κι' όμως ο Σόλι Μαρτς αστόχησε σε πέναλτι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο πριν από λίγους μήνες

Κώστας Τσιακλής 16:04 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:05 - 24.04.2023

Ο ακραίος επιθετικός της Μπράιτον, Σόλι Μαρτς, ήταν ο «μοιραίος» της ομάδας του στη διαδικασία των πέναλτι στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το φοβερό γεγονός είναι ότι ο Άγγλος εξτρέμ αστόχησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο στη διαδικασία των πέναλτι με την Τσάρλτον τον περασμένο Δεκέμβριο για το League Cup.

Ο ακραίος επιθετικός της Μπράιτον, Σόλι Μαρτς, ήταν ο «μοιραίος» της ομάδας του στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (6-7), σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λύγισε τη Μπράιτον στα πέναλτι και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας
REST OF THE WORLD

21:25 - 23.04.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λύγισε τη Μπράιτον στα πέναλτι και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 7-6 της Μπράιτον στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση) και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Άγγλος εξτρέμ ανέλαβε την έβδομη εκτέλεση των «γλάρων» στη διαδικασία όμως ήταν άστοχος και έστειλε τη μπάλα πολύ πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νταβίντ Ντε Χέα. Αυτό το γεγονός έδωσε την ευκαιρία στον Βίκτορ Λίντελοφ να ευστοχήσει και να στείλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό της 3ης Ιουνίου (κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι), κάτι που φυσικά έκανε.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ίδιος παίκτης είχε κάνει ακριβώς την ίδια εκτέλεση στη διαδικασία των πέναλτι στο παιχνίδι κόντρα στη Τσάρλτον στη φάση των «16» του League Cup, σε ένα ματς που αποδείχθηκε ως ο τερματικός σταθμός της Μπράιτον στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι παίκτες που εκτέλεσαν στη διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα της Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Μπράιτον: Αλέξις ΜακΆλιστερ, Πασκάλ Γκρος, Ντένις Ουντάβ, Πέρβις Εστουπινιάν, Λιούις Ντανκ, Άνταμ Γουέμπστερ, Σόλι Μαρτς (άστοχο).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κασεμίρο, Ντιόγκο Ντάλοτ, Τζέιντον Σάντσο, Μάρκους Ράσφορντ, Μάρτσελ Ζάμπιτσερ, Γουτ Βέγχορστ, Βίκτορ Λίντελοφ.