Τέλος ο Στελίνι από την Τότεναμ - Αναλαμβάνει άμεσα ο Μέισον

Ράιαν Μέισον

i

©Print Screen

Τέλος ο Στελίνι από την Τότεναμ - Αναλαμβάνει άμεσα ο Μέισον

Ο Κρίστιαν Στελίνι απολύθηκε από την Τότεναμ με τον Ράιαν Μέισον να τον αντικαθιστά ως προσωρινό προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Τότεναμ, Κρίστιαν Στελίνι θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «Σπιρουνιών», με απολογισμό δύο ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία. Τελευταίο παιχνίδι του 48χρονου ήταν η βαριά ήττα από την Νιούκαστλ με 6-1 την Κυριακή (23/4).  

Ο Στελίνι ανέλαβε την αγγλική ομάδα μετά την απόλυση του Αντόνιο Κόντε στις 26 Μαρτίου, έχοντας προηγουμένως ρόλο ως βοηθός προπονητή. Μια δήλωση του προέδρου της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι έγραφε: «Αγαπητοί φίλοι, η εμφάνιση της Κυριακής εναντίον της Νιούκαστλ ήταν εντελώς απαράδεκτη. Ήταν καταστροφικό να το βλέπεις. 

«Μπορούμε να δούμε πολλούς λόγους για τους οποίους συνέβη και ενώ εγώ, το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτες πρέπει όλοι να αναλάβουμε την ευθύνη. Ο Κρίστιαν θα αφήσει τον τρέχοντα ρόλο του μαζί με το προπονητικό του επιτελείο. Ο Στελίνι ήρθε σε ένα δύσκολο σημείο της σεζόν μας και θέλω να τον ευχαριστήσω για τον επαγγελματικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε ο ίδιος και το προπονητικό του επιτελείο σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Ευχόμαστε σε αυτόν και στο επιτελείο του να είναι καλά.

«Ο Ράιαν Μέισον θα αναλάβει καθήκοντα προπονητή με άμεσα. Ο Ράιαν γνωρίζει καλά τον σύλλογο και τους παίκτες. Θα ενημερώσουμε περαιτέρω για το προπονητικό του επιτελείο».