Μπερνάρ στο Sportal: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά...» (vid)

O Μπερνάρ με τους συμπαίκτες του

Μπερνάρ στο Sportal: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά...» (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 09:42 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 29.05.2024

Δηλώσεις στην κάμερα του Sportal παραχώρησε ο Μπερνάρ, μετά το Παναθηναϊκός - Άρης, τονίζοντας ότι υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει στους «πράσινους» την επόμενη σεζόν.

Την Κυριακή το βράδυ (25/5) ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 20ο Κύπελλο της ιστορίας του, επικρατώντας του Άρη με 1-0 στο Πανθεσσαλικό. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τα επεισόδια στο φινάλε του αγώνα, όμως στο τέλος της ημέρας το Τριφύλλι σήκωσε την κούπα ψηλά στον αέρα.

Μετά την ολοκλήρωση του 90λεπτου, οι πρωταγωνιστές του αγώνα μίλησαν στην κάμερα του Sportal και ανάμεσά τους ήταν και ο Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος άσος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο παραμονής του στην Αθήνα, με τον ίδιο να τονίζει πως υπάρχει μία τέτοια πιθανότητα. Ωστόσο, χαρακτήρισε δύσκολο να υλοποιηθεί αυτό το σενάριο, δεδομένης της ρήτρας αλλά και της προσμονής από πλευράς Ατλέτικο Μινέιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπερνάρ στο Sportal:

Για τα συναισθήματά του όσον αφορά την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Είμαι τόσο χαρούμενος! Για αυτό ήρθα εδώ, για να πάω τον Παναθηναϊκό εκεί που ανήκει. Βρήκαμε τον τρόπο ώστε να έρθουμε εδώ και να πάρουμε το Κύπελλο. Δεν ήταν εύκολο, γίνανε πολλά αλλά στο τέλος βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα». 

Για το τι «γεύση» του αφήνει αυτή η χρονιά: «Δεν μπορώ να πω πως ούτε ήταν καλή ούτε κακή σεζόν. Μπορώ να πω πως προς το τέλος κάναμε πράγματα που θα μπορούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε». 

Για το ενδεχόμενο παραμονής του: «Ναι προσπάθησαν να με κρατήσουν. Αλλά δεν είναι εύκολο, θα πρέπει να πληρωθεί η ρήτρα. Ναι υπάρχει πιθανότητα να μείνω. Αλλά εκεί (σ.σ. στην Ατλέτικο Μινέιρο) περιμένουν πολλά από εμένα επομένως θα είναι δύσκολο».