Μπερνάρ: «Θέλω να γυρίσω σπίτι μου - Ήταν δική μου απόφαση να αποχωρήσω»

O Μπερνάρ

i

© Intime

Μπερνάρ: «Θέλω να γυρίσω σπίτι μου - Ήταν δική μου απόφαση να αποχωρήσω»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:26 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 16.05.2024

Τη δική του απάντηση για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Μπερνάρ, μιλώντας μετά το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως τελικά πανηγύρισε την ανατροπή κόντρα στη Λαμία. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ο Μπερνάρ, ο οποίος έκανε ένα απίθανο παιχνίδι που έφερε και την αποθέωση του κόσμου.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Φατίχ Τερίμ τόνισε πως έχει ζητήσει πολλές φορές από τον Βραζιλιάνο επιθετικό να μείνει στην ομάδα. Ο τελευταίος, λοιπόν, απάντησε στον προπονητή του, λέγοντας πως η Ατλέτικο Μινέιρο τον περιμένει. Παράλληλα, ο Μπερνάρ υποστήριξε πως στόχος του μέχρι το τέλος της σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπερνάρ:

Για την ερώτηση του προπονητή του: «Τα πράγματα είναι δύσκολα όταν έχεις υπογράψει με μία ομάδα. Η Ατλέτικο Μινέιρο με περιμένει και θέλω να γυρίσω σπίτι μου. Αλλά όσο είμαι εδώ βλέπετε ότι κάνω ότι μπορώ. Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα. Κάνω και την αυτοκριτική μου και λέω ότι θα έπρεπε να είχα βάλει κάποιες ευκαιρίες». 

Για τη σημερινή του επίδοση: «Αδιαμφισβήτητα είτε σκοράρω είτε δίνω ασίστ, κοιτάω να βοηθήσω την ομάδα μου με κάθε τρόπο. Είναι η τρίτη φορά που χάνω τέτοιο γκολ και θα πρέπει να εντείνω την προπόνησή μου για να βελτιωθώ».