Ο Αμπουμπακάρ πανηγύρισε μπροστά στον Λουτσέσκου μετά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις για Αφρικανούς (vid)

Βίνσεντ Αμπουμπακάρ

i

PrtScr

Ο Αμπουμπακάρ πανηγύρισε μπροστά στον Λουτσέσκου μετά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις για Αφρικανούς (vid)

Κώστας Τόπας 11:28 - 01.09.2023

Για να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε με την Μπεσίκτας εναντίον της Ντιναμό Κιέβου, ο Βίνσεντ Αμπουμπακάρ έτρεξε στον Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος είχε συγκρίνει τον τουρκικό σύλλογο με «εθνική Αφρικής».

Ο Βίνσεντ Αμπουμπακάρ χάρισε τη νίκη με 1-0 στην Μπεσίκτας επί της Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη (31/08) στα Play Off του Conference League, με ένα εκπληκτικό γκολ. Ο 31χρονος Καμερουνέζος επιθετικός αφού προσπέρασε δύο αντίπαλους αμυντικούς στη συνέχεια κέρδισε και τον τερματοφύλακα με διαγώνιο σουτ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ και να «σφραγίσει» την πρόκριση στους ομίλους για την ομάδα του.

Στη συνέχεια ο Βίνσεντ Αμπουμπακάρ έσπευσε στην άκρη του γηπέδου και πιο συγκεκριμένα στον πάγκο της Ντιναμό Κιέβου για να πανηγυρίσει το γκολ του. Παρά την παρέμβαση των διαιτητών, ο έμπειρος φορ έφτασε στον πάγκο του Ουκρακνών κι μια ευλαβική χειρονομία μπροστά στον Μιρτσέα Λουτσέσκου.

«Παίξαμε με την εθνική ομάδα της Αφρικής»

Μετά τον πρώτο αγώνα, που ηττήθηκε με 3-2 από την τουρκική ομάδα, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είχε δημιουργήσει διαμάχη δηλώνοντας: «Παίξαμε με την εθνική ομάδα της Αφρικής, όχι με την Μπεσίκτας». Μία δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις στους ανθρώπους της Μπεσίκτας και ο Αμπουμπακάρ θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση.